کد خبر:۹۱۲۲۵۱

بزرگخو: جنبش دانشجویی نباید از بستر رسانه تصویری جا بماند/ گودرزی: دیده نشدن مردم در نظام موجب عدم توفیق آن خواهد شد

نشست خبری تلویزیون اینترنتی مردمان در دفتر تحکیم وحدت همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری تلویزیون اینترنتی مردمان در دفتر تحکیم وحدت همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برگزار شد. در ابتدا گودرزی، دبیر دفتر تحکیم وحدت ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: تلاش کردیم تا برنامه‌ای تحت عنوان "کنکاشی در حکمرانی نظام مردم سالاری دینی" به همت دفاتر اتحادیه تحکیم وحدت دانشجویی برگزار شود.

دبیر تحکیم وحدت افزود: به پشتوانه امام(ره)، تاکنون با گذشت چهل و دو سال از سالروز پیروزی انقلاب، مردم نقش پویایی در نظام و انقلاب ایفا کرده‌اند، گرچه در تمام این مدت برخی ساختار‌های ما متناسب با شعارهای ابتدای انقلاب نبوده است.  در واقع مردم سالاری دینی یکی از شعارهایی بود که با شروع انقلاب اسلامی جامه عمل به تن پوشاند؛ اما در ادامه راه شباهتی به آنچه که در آرمانها و اهداف به دنبال آن بودیم، نداشت. تمام تلاش جنبش‌های دانشجویی و مسئولین دغدغه‌مند طی این سالها بر این بود تا بتوانند فاصله بین آرمانها و اهداف را با آنچه که هست کم و کمتر کنند و در این راه توفیقاتی نیز به‌دست آوردند. 

وی ادامه داد: به عنوان جنبش دانشجویی، حدود چهار سال است که به مقوله مردم سالاری دینی پرداخته‌ایم و از ابتدا عقیده ما بر این بود که اگر مردم در نظام دیده نشوند این انقلاب توفیقی نخواهد داشت. همه مردم درباره کشور، شیوه حکومت و اعمال وابسته به آن نقد و نظرات فراوانی دارند که وظیفه ما گوش سپردن به این دغدغه‌ها و نقد و نظرات و استفاده از آنهاست. در واقع این مردم هستند که تصمیم می‌گیرند، چه کسی و با چه شیوه‌ای بر آنها حکومت کند. باید به این مسئله واقف باشیم که شیوه حکومتی مد نظر آن‌ها شیوه حکومتی غربی نیست، اینها همان ملت همیشه در صحنه‌ای هستند که سال ۵۷ علیه حکومت طاغوت قیام کرده و خواهان براندازی آن شدند.
 
گودرزی تصریح کرد: یکی دیگر از دغدغه‌های ما این است که برخی شعار‌ها در جمهوری اسلامی از ابتدای آغاز تا‌کنون الکن باقی مانده است و یا اصلا اجرایی نشده؛ به همین جهت ما می‌خواهیم ببینیم که تکلیف این شعار‌ها بعد از ۴۲ سال چیست؟

دبیر تحکیم وحدت با اشاره به نقش تلوزیون اینترنتی مردمان، گفت: امسال برای اینکه به بررسی مبنایی حکمرانی دینی بپردازیم تصمیم گرفتیم تا مسئولین را به چالش کشیده و خواهان پاسخگویی آنها به مردم از طریق تلویزیون اینترنتی "مردمان" باشیم. از این طریق می‌توانیم به سهم خودمان‌پاسخگوی چالش‌های ذهنی و سوالات بی‌جواب مردم به‌طور مستقیم باشیم.

بزرگخو دبیر سیایی دفتر تحکیم وحدت و سردبیر برنامه تلویزیونی مردمان در ادامه گفت: در راه اندازی و تولید محتوا برای این تلویزیون اینترنتی تلاش کردیم تا با توجه به آرمان‌های انقلاب و آنچه که از اصل مردم سالاری دینی مد نظر بوده را گردآوری و اهداف مورد نظر را تامین کنیم.  واقعیت این است که ما هنوز بعد از چهل و دو سال در کلیت مردمسالاری دینی باقی مانده‌ایم و برای اینکه بتوان نظام مردم سالاری دینی را تحقق بخشید نیازمند توسعه گفتمانی آن هستیم.
 
سردبیر تلویزیون اینترنتی مردمان، افزود: یکی از شاخه‌های مردمسالاری که کلید واژه اصلی آن محسوب می‌شود، مقوله "مشارکت" است. مبانی‌ای که امروز کف جامعه با آن مواجهیم و متناسب با آن باید به تولید نظریه بپردازیم. مردمان نوعی از کرسی‌های آزاد اندیشی است که در قالب ان تلاش می‌شود با استفاده از اساتید مختلف به مدل گفتمانی برای تحقق این مردمسالاری رسید.

بزرگخو گفت: هدف و ارمان‌ ما به عنوان یک تشکل دانشجویی، این است که یک گفتگو مردمی در قالب تلویزیون اینترنتی شکل دهیم تا طی آن توسعه گفتمانی و موردی ایجاد شود و با توجه به اینکه محتوای تصویری امروز در جامعه اهمیت زیادی دارد، تصمیم گرفتیم به همین ابزار رسانه‌ای تمسک جسته و به دغدغه‌های مردم بپردازیم. برای مثال اگر به بحث شفافیت به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی گفتمان مردم سالاری دینی بتوان توجه کرد استارت خوبی برای شروع گفتمان سازی مردمسالاری دینی خواهد بود.

وی در پایان تصریح کرد: لزوم پرداخت جنبش دانشجویی به مسئله رسانه تصویری این است که این بستر امروز درحال گسترش درجامعه است و اگر جنبش دانشجویی از آن جا بماند از جامعه عقب می‌ماند. این برنامه مخاطب محور است و با کمک مردم و مخاطبین شکل خواهد گرفت و ما سعی می‌کنیم یک ارتباط دوطرفه داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار