آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۴۷۰
در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های دانشگاه علامه؛

غلامی: آثار توفیقات علمی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی باید در جامعه دیده شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اینکه اعلام می‌شود ما در سطح بالایی از توفیقات علمی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی هستیم، باید آثارش در جامعه دیده شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیرعلوم تحقیقات و فناوری در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی که صبح امروز ۲۶ بهمن ماه ۹۹ در محل دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به مجموعه فعالیت‌های اثرگذار دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور، گفت: خوشبختانه امروز ما از جمله کشور‌های صاحب نام، صاحب موقعیت و صاحب مرتبه در حوزه پژوهش‌های علمی در سطح جهان هستیم.

وی افزود: بر اساس رتبه‌بندی‌های سالیانه صورت گرفته در خصوص عملکرد مراکز علمی کشور‌های مختلف، کشور ما از جایگاه خوبی برخوردار بوده و خوشبختانه شاهد حضور تعداد قابل توجهی از اساتید ایرانی در میان چهره‌های شناخته شده و تأثیرگذار علمی جهان هستیم که این یکی از دستاورد‌های قابل تأمل و مهم آموزش عالی کشور طی ۴۲ سال بالندگی پس از پیروزی انقلاب به شمار می‌رود.

غلامی با بیان اینکه امروز، رویکرد دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور، به سمت جامعه محوری در حرکت است، بیان کرد: این انتظاری بجاست که مراکز علمی ما توان تأثیرگذاری بر جامعه داشته باشند و این تأثیر را به عینه نشان دهند.

وی تصریح کرد: اینکه اعلام می‌شود ما در سطح بالایی از توفیقات علمی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی هستیم، باید آثارش در جامعه دیده شود و این رویکردی است که قریب به اتفاق دانشگاه‌های کشور در مسیرآن در حرکت هستند؛ البته مهم است که برای دستیابی به موفقیت در این راه، دانشگاه‌ها و مراکز علمی ضرورتاً باید برای خود مأموریت تعریف کنند و برای حضور خود در هر نقطه از کشور دلیل و برای تحقق اهداف، برنامه داشته باشند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: خوشبختانه امروز می‌بینیم که دانش‌آموختگان و اساتیدی که روز‌به‌روز تعدادشان رو به فزونی است، در قالب مراکز رشد، مراکز شتاب دهنده، واحد‌های فناور، پارک‌های علم و فناوری در حال سرعت بخشیدن به حرکت در مسیر دانشگاه جامعه محور هستند.

وی از تعریف یک برنامه معین و دقیق، به عنوان یکی از نیاز‌های اساسی برای شتاب دادن به شکل گیری دانشگاه‌های جامعه محور یاد کرد و افزود: علاوه بر این پیشبرد چنین برنامه‌ای، هم انگیزه و اراده محیط‌های دانشگاهی و پژوهشی، و هم حمایت‌های ملی را می‌طلبد.

غلامی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به هدفمند شدن پژوهش‌ها در دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: ان شاءالله اساتید ما در کنار فعالیت‌های علمی برتر، با تشکیل گروه‌های پژوهشی هدفمند و برنامه‌محور، به سمت حل مسائل و مشکلات جامعه حرکت کنند و ما نیز در سطح کلان ملی تلاش کنیم تا حمایت‌ها و توجه به این ظرفیت‌های گرانقدر، روز‌به‌روز پررنگ‌تر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار