آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۳۴۲۸
وزیر علوم خبر داد

اختصاص تسهیلات ویژه برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از اختصاص تسهیلات ویژه برای ساخت خوابگاه متأهلان در بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

اختصاص تسهیلات ویژه برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از خانه ملت، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره اقدامات وزارت علوم برای ساخت خوابگاه دانشجویی ویژه متاهلان، گفت: توجه به ساخت خوابگاه‌های متأهلان یکی از برنامه‌های وزارت علوم است که در دستور کار صندوق رفاه دانشجویان قرار دارد.

وی افزود: در این رابطه از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پیگیری‌هایی صورت گرفته تا از طریق منابع بانکی، دانشگاه‌ها بتوانند وام اخذ کنند.

وزیر علوم اضافه کرد: همچنین مقرر شد با بازگشت لایحه بودجه به مجلس بتوانیم برای این مهم منابعی را در بودجه ۱۴۰۰ تعریف کنیم تا به نتیجه برسد.

غلامی ادامه داد: در قانون برنامه ششم و قانون بودجه سال جاری نیز پیش بینی شده که دانشگاه‌ها بتوانند برای ساخت خوابگاه وام دریافت کنند و در حال حاضر نیز تعدادی از دانشگاه‌ها با اخذ وام از صندوق رفاه از همین محل اقدام به ساخت خوابگاه‌های دانشجویی کردند. همچنین از این محل برای ساخت خوابگاه‌های دانشجویی مجردی نیز اعتبار در نظر گرفته شده است که آمار این خوابگاه‌ها به کمیسیون آموزش ارائه شد.

وی تأکید کرد: البته مشکلات استفاده از وام‌های ساخت خوابگاه به نمایندگان عضو کمیسیون آموزش توضیح داده شد که امیدواریم در بودجه سال آینده این مشکلات به حداقل برسد و موضوع خوابگاه‌های دانشجویی به شکل ویژه‌تری دیده شود تا یک جریان مستمر برای ساخت خوابگاه‌ها در نظر گرفته شود چراکه این موضوع مورد علاقه دانشگاه‌ها نیز است.

وزیر علوم درباره لایحه بودجه بازگشتی از جانب دولت به مجلس گفت: دولت در رابطه با تغییرات صورت گرفته در حوزه آموزش عالی اقدامات خاصی صورت نداده است.

وزارت علوم در قانون تسهیل ازدواج جوانان مکلف به ساخت و تأمین خوابگاه برای متأهلین و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان متأهل شده است که وزیر علوم در این رابطه در کمیسیون آموزش مجلس توضیحاتی را ارائه کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار