آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۸۲۱

کوچک زاده: مخالف حضور قالیباف و رئیسی در صحنه انتخابات هستم

نماینده مردم تهران در مجلس نهم گفت: بنده با آمدن آقای رئیسی و آقای قالیباف شدیداً مخالف هستم و اگر هم اقدام کنند تنها یک ارزیابی منفی دارد و آن‌هم نفسانیت است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کوچک زاده نماینده مردم تهران در مجلس نهم در نشست بررسی دلایل افول و صعود احمدی نژاد که با عنوان «احمدی نژادیسم» از سوی بسیج دانشجویی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: جریان‌های سیاسی در مسیر قدرت‌طلبی، مواضعی را نسبت به شخص احمدی‌نژاد اعلام کردند که در ارزیابی او بسیاری از آن موارد منطبق بر خواسته‌های نفسانی و قدرت طلبی بوده است. به زبان ساده‌تر می‌توان گفت که سرجمع آنچه که در رسانه نسبت به این دولت‌ها ابراز شد منطبق با موازین اخلاقی و اسلامی نبوده است.

وی افزود: به تعبیر امام (ره)، ما مأمور به تکلیف هستیم و نه مأمور به نتیجه؛ ما مأمور نشدیم که فلان شخص را رئیس جمهور کنیم و یا دیگر شخص را به هر قیمتی از ریاست جمهوری برکنار کنیم. اگر فضای سیاسی شبیه به فضای ورزشی شود خیلی بد است.

 

انقلاب از حرف‌های بی‌حساب و کتاب ضربه می‌خورد

کوچک زاده بیان کرد: امیر المؤمنین می‌فرمایند: بین حق و باطل چهار انگشت بیشتر فاصله نیست. از ایشان پرسیدند که منظور از چهار انگشت چیست؟ فرمودند: «الباطل ان تقول سمعت، والحق ان تقول رایت؛ باطل آن است که بگوئی شنیدم و حق آن است که بگوئی دیدم.» حالا شما ببینیند که در این جریان‌ها چقدر در توصیف و تشریح جریان‌ها و افراد، به شنیده‌ها اکتفا میشود و چقدر به حقایق موجود. من در قسمت اول عرایضم تأکید می‌کنم که بخش عمده‌ی صدمه‌هایی که نظام و انقلاب ما می‌خورد به دلیل بی حساب و کتاب حرف زدن‌ها است که اتفاقاً به نفع استکبار است.

وی تصریح کرد: رهبر انقلاب فرمودند شعار و گفتمان دولت منطبق بر شعار و گفتمان امام و همچنین منطبق بر شعار و گفتمان انقلاب است. هر دولتی که بیاید موارد مثبت و منفی دارد که موارد منفی را باید کنار گذاشت. اما بندگان شهوت نفس آن را طوری تعبیر می‌کنند که انگار احمدی‌نژاد لکه سیاهی بوده و رهبر معظم انقلاب از او طرفداری می‌کرده‌است و خب اسلامی نبودن این افراد معلوم است.

وی به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای جامعه مدرسین اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب فرمودند «در دولت نهم و دهم بحث حاکمیت، دوگانه نیست و حاکمیت یگانه است و تشکیلات در مسیر یک خط قرار دارند. این را من قاطعاً عرض میکنم و معنایش این نیست که اختلاف نظری وجود ندارد، اختلاف نظر بین من و آقای رئیس جمهور وجود دارد البته یک جا‌هایی است که مطلب برای من محرز است و می‌گویم این کار نباید بشود و گوش می‌دهند و این ارزش بوده». تا این‌که می‌رسد به کنار گذاشتن آقای مشایی که احمدی‌نژاد در این زمان استناد به قانون اساسی می‌کند و گوش نمی‌دهد و از چشم ما می‌افتد؛ چراکه حکومت ما متکی به ولایت فقیه است.

کوچک زاده در ادامه به مسائل انحراف و ارتباط احمدی‌نژاد و مشایی پرداخت و افزود: تفکیک احمدی نژاد و مشائی از نظر من معنا ندارد، چراکه می‌گفتند مشایی از صبح زود تا شب به انجام امور احمدی‌نژاد می‌پرداخته و خب دیگر دل نگرانی کار‌ها را از او رفع می‌کرده، پس نمی‌توان قائل به تفکیک شد و این تفکیک کردن تنها بهانه است.

وی تصریح کرد: خروج من از جبهه مقاومت هم ربطی به موضوع احمدی‌نژاد ندارد؛ بلکه دلیل آن رفتار‌های سازمانی آقای محصولی بوده است که از نظر من نمی‌شود با او کار دموکراتیک و جمعی کرد، از طرفی احمدی‌نژاد طوری است که نیاز به مشاور ندارد و یا شاید هم وجود مشایی و بقایی برایش کافی است، ولی این ایراد به او وارد است که این‌طور حرف زدن‌ها و موضع گیری‌ها حاکمیت دوگانه را نشان می‌دهد.

کوچک زاده در بخش دیگری از اظهارات خود به نسبت احمدی‌نژاد با جریان مقاومت و بحث سیاست‌های منطقه‌ای و صحبت‌های اخیر او و همچنین جریان یازده روز خانه‌نشینی‌اش اشاره کرد و افزود: ارزیابی من این است که علی‌رغم آرمان‌هایی که احمدی‌نژاد مطرح میکند -که آن ضدیت با ظلم است- در موضع‌گیری و رفتار جمهوری اسلامی در جبهه مقاومت، او طوری رفتار کرد که انگار منتقم است.

وی بیان کرد: یک نامه‌ای را اخیرا‌ً احمدی‌نژاد نوشت که در یک فرازش آمده: جنگی که بین یمن و عربستان است هیچ فایده و برنده‌ای ندارد و این دیدگاه از نظر بنده مطابق با آموزه‌های اسلامی نیست.

کوچک زاده اضافه کرد: در مورد ۱۱ روز خانه نشینی هم خب باید بگویم که یک سال از شروع کار مجلس هفتم می‌گذشت که دولت سر کار آمد. در آن زمان آبادگران مثل آقای حداد و زاکانی چوب لای چرخ دولت می‌گذاشتند و خب بعضی از آن‌ها از سر حسادت بود. به‌خاطر دارم که یک مسئله اجرایی که سردمدار آن آقای احمد توکلی بود پیش آمد. یک روز آمدم و گفتم که این گیر‌هایی که می‌دهید؛ می‌تواند موجب خستگی این آدم شود. گفتم آقای حداد آدم اگر خسته شد و دیگر نخواست کار کند راهکار شما چیست؟ همین موضوع هم باعث شد تا رابطه‌مان قطع شود و خب جوابی هم نبود تا اینکه قضیه خانه‌نشینی پیش آمد.

کوچک‌زاده به دلیل ۱۱ روز خانه نشینی احمدی نژاد اشاره کرد و افزود: احمدی‌نژاد می‌خواست تا زمانی که وزیر اطلاعات تعیین می‌شود سرپرست این وزارت خانه باشد، ولی رهبر انقلاب اجازه ندادند. با این وجود او می‌گفت که من نفر اول اجرایی کشور هستم. نمی‌شود که تا این حد مورد اعتماد رهبری نباشم. پس از این اتفاق احمدی نژاد می‌گوید من از رهبر انقلاب اجازه گرفتم که نباشم و ایشان فرمودند: اگر شما نباشید، دشمن خوشحال می‌شود یا خودی‌ها؛ که این‌جا احمدی تژاد به رهبر انقلاب می‌گوید که بگذارید چند روزی فکر کنم؛ و با این‌حال با اینکه او در خانه بود و فکر می‌کرد، اما کار را زمین نگذاشته بود و در داخل خانه به امور و امضا‌ها می‌پرداخت.

وی با بیان اینکه من در هیچ گروهی نبوده‌ام و صرفاً رفتار‌ها و حرکت‌های احمدی‌نژاد را با موازین امام (ره) مقایسه می‌کردم تا ببینم بهم می‌خورند یا نه، افزود: نه آقای احمدی‌نژاد به من نیاز داشته و نه من به او نیاز داشته‌ام. من هر کاری که لازم باشد انجام می‌دهم تا مشارکت حداکثری در انتخابات که از اهداف رهبر انقلاب است، اتفاق بیفتد.

کوچک زاده بیان کرد: متاسفانه یک واقعیتی که بر ذهن همه‌ ما حاکم شده منفعت‌طلبی است و از طرفی امروز انقلابی‌گری شده حرف‌های قشنگ زدن در صورتی که انقلابی گری اولین ویژگی‌اش از خود گذشتگی است و لازمه آن عاقلانه رفتار کردن و مشورت گرفتن و از آدم دارای صلاحیت مشورت خواستن است. اصل حکومت خیلی مهم است؛ باید حواسمان باشد.

 

مخالف حضور قالیباف و رئیسی در صحنه انتخابات هستم

وی با بیان اینکه بنده با آمدن آقای رئیسی و آقای قالیباف شدیداً مخالف هستم و اگر هم اقدام کنند تنها یک ارزیابی منفی دارد و آن‌هم نفسانیت است، اضافه کرد: فکر هم می‌کنم که کشور به همان عبارت رهبر انقلاب که فرمودند: «دولت جوان حزب‌اللهی» نیازمند است. در رابطه با آمدن نظامی‌ها به صحنه‌ی انتخابات نیز طبق گفته‌های امام راحل (ره) صحبت می‌کنم. ورود نظامیان به حزب و حزب‌بازی مشکل دارد. یک جمله‌ای امام دارند که اجمالش این است: در این اواخر مسائلی را در روزنامه‌ها پیش می‌آورند که انسان را از معنای هل دادن به طرف آمریکا می‌ترساند. بعد هم می‌فرمایند: این مطلب به قدری از نظر اسلام اهمیت دارد و اگر شما فرماندهان دیدید در عرصه‌های سیاسی اتفاقی می‌افتد باید در مقابل آن بایستید نه اینکه اول مطئن شوید و بعد بایستید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار