برگزیده تندیس ملی فداکاری گفت: اردوهای جهادی با هدف ریشه کنی فقر و آبادانی و پیشرفت روز افزون کشور با جذب و تربیت جوانان برومند و آینده سازان جامعه انجام شده و تاثیر بسزایی در تعالی و ترویج فرهنگ ایثار داشتهاند.
حسین پور، مسئول گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و برگزیده تندیس ملی فداکاری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: اردوهای جهادی همزمان با تاسیس بسیج سازندگی و به منظور خدمت رسانی به افراد بی بضاعت و محروم جامعه در مناطق مختلف کشور به وجود آمد. با فراگیر شدن و گسترش این اردوها و شناخت مردم از نقش و عملکرد تاثیر گذار این گروه ها، پیوسته تمایل برای عضویت و خدمت در این اردوها بخصوص در بین جوانان مومن و متعهد وجود داشته است.
وی افزود: از جمله عملکرد این جهادگران که در طیف گستردهای از خدمات صورت میگیرد، میتوان به فعالیتهای علمی، فرهنگی، عمرانی و بهداشتی درمانی اشاره کرد که در راستای ترویج فرهنگ جهاد و ایثار و با همیاری و همدلی جهادگران انجام میشود.
حسین پور بیان کرد: این نهضت که در قالب اردوهای جهادی و جهاد سازندگی شکل گرفته، با هدف ریشه کنی فقر و محرومیت زدایی در اقصی نقاط کشور و تلاش برای عمرانی و آبادانی و پیشرفت روز افزون میهن اسلامی با جذب و تربیت جوانان برومند و آینده سازان جامعه انجام شده و تاثیر به سزایی در تعالی و ترویج فرهنگ ایثار داشتهاند.
وی در ادامه به فعالیتهای گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حوزه سلامت، مقابله با همه گیری کرونا و امور خیریه اشاره کرد و افزود: تولید و پخش محلول ضدعفونی کننده و ماسک در محلات حاشیه شهر در چند مرحله، ضد عفونی معابر، تولید و پخش آب هویج در نقاهتگاه اردبیل، پخش بستههای غذایی در حاشیه شهر، برگزاری اردوی جهادی درمانی در روستاهای محروم و ارائه خدماتی همچون پایش سلامت، ویزیت و تحویل دارو به طور رایگان و برگزاری اردوی جهادی دندانپزشکی برای زندانیان زندان مرکزی اردبیل و خانوادههای آنها از جمله فعالیتهای این گروه جهادی به شمار میروند.
حسین پور اهدای خون، مشارکت در اجرای طرح غربالگری شهید حاج قاسم سلیمانی، پخش بسته شب یلدا بین نیازمندان و اعزام دانشجویان پرستاری داوطلب به نقاهتگاههای بیماران کرونایی را از دیگر فعالیتهای گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) عنوان کرد.
وی بیان کرد: گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همانطور که در سالهای قبل در عرصههای مختلف جهادی فعالیت کرده انشاالله در سالهای آینده نیز این روند را در عرصههای مختلف فرهنگی و به خصوص در نقش تخصصی خود در حوزههای بهداشت و درمان ادامه خواهد داد.
حسین پور افزود: گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) قصد دارد در سال آینده ضمن گسترش فعالیتهای خود در بخشهای جهادی در محورهای دندان پزشکی، پزشکی، دارویی، مامایی و روانشناسی تنوع فعالیت، تعداد اردو و کیفیت خدمات خود را نیز افزایش دهد و در جهت جذب جهادگران جدید اقدام کند.
مسئول گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: اجرای برنامههای آموزشی برای دانش آموزان محروم کنکوری از دیگر برنامههای است که برنامه ریزیهای اولیه صورت گرفته است. همچنین در مورد برنامههای فرهنگی و آموزشی برای سنین مختلف نیز اقداماتی در حال انجام است.
وی گفت:: این گروه با راه اندازی و سازماندهی یک نهضت جهادی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تلاش میکند تا بستر مناسبی را برای آشنایی تعداد بیشتری از دانشجویان با فعالیتهای جهادی و در جهت ارائه خدمات خالصانه به مردم فراهم سازد تا علاوه بر پیشرفت روحی و معنوی دانشجویان در آینده شاهد رشد و توسعه استان باشیم.