کد خبر:۹۲۷۵۰۴

فراخوان مستند مسابقه تلویزیونی «کارویا» منتشر شد/ شرکت های دانش‌بنیان برای تامین سرمایه جسورانه شرکت کنند

فراخوان مستند مسابقه تلویزیونی «کارویا» با هدف «تامین مالی جمعی» طرح‌های فناورانه شرکت‌های دانش بنیان منتشر شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در این مسابقه که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ساخته شده و تابستان امسال از سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد، بیش از ۱۲۰ شرکت دانش‌بنیان به رقابت می‌پردازند تا طرح‌های سرمایه‌پذیر برتر آن‌ها وارد فرآیند تامین مالی جمعی شود؛ بنابراین هر شرکت دانش‌بنیانی که برای توسعه یکی از محصولات دانش‌بنیان خود نیازمند جذب حداکثر ۴ میلیارد تومان سرمایه جسورانه از طریق تامین مالی جمعی است، می‌تواند در این مسابقه شرکت کند.


«تامین مالی جمعی» یکی از ابزار‌های مهم تامین مالی نوآوری، به ویژه برای طرح‌های نسبتاً کوچک است که اخیراً به همت سازمان بورس و اوراق بهادار عملیاتی شده است و در قالب آن، اشخاص حقیقی و حقوقی علاقمند فارغ از سن، جنس و موقعیت جغرافیایی می‌توانند از طریق سکو‌های معتبر و مورد تایید شرکت فرابورس ایران، در تامین مالی طرح‌ها مشارکت کرده و در سود و زیان آن‌ها شریک شوند.


این روش تامین مالی، به ویژه از آن جهت حایز اهمیت است که منابع تازه‌ای، فراتر از منابع بخش دولتی یا عمومی موجود، و با ماهیت بخش خصوصی به زیست‌بوم دانش‌بنیان تزریق می‌کند.


صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به منظور تسهیل و تقویت تامین مالی جمعی در طرح‌های دانش‌بنیان با رویکرد غیرمستقیم، بازگشت ۸۰ درصد اصل سرمایه‌گذاری انجام‌شده از طریق سرمایه‌گذاران حقیقی را تضمین می‌کند. به عبارت دیگر، اشخاص حقیقی علاقمند به مشارکت در تامین مالی جمعی، در صورت شکست طرح، با زیان قابل توجهی مواجه نشده و می‌توانند ۸۰ درصد اصل سرمایه خود را از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کنند.


مهلت ثبت نام در مستند مسابقه «کارویا» که توسط استودیو نوبین ساخته می‌شود، تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ خواهد بود و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.karoya.tv و تکمیل کاربرگ، در این مسابقه شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار