عراق و عربستان سعودی راه‌های پایان اختلافات منطقه‌ای را بررسی کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۸۱۴۸

عراق و عربستان سعودی راه‌های پایان اختلافات منطقه‌ای را بررسی کردند

مشاور امنیت ملی عراق و سفیر عربستان سعودی در بغداد در دیدار امروز خود با یکدیگر راه‌های پایان اختلافات منطقه‌ای را بررسی کردند.
عراق و عربستان سعودی راه‌های پایان اختلافات منطقه‌ای را بررسی کردند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مشاور امنیت ملی عراق امروز سه شنبه میزبان سفیر عربستان سعودی در بغداد بود و با او درباره مسائل مختلف و در راس آن حل اختلافات منطقه‌ای گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، دفتر «قاسم الاعرجی» با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مشاور امنیت ملی عراق امروز عبدالعزیز الشمری را به حضور پذیرفت و با او درباره تحکیم روابط دو کشور و اهمیت برقراری روابط و نزدیکی با همه از طریق گفت‌وگوی سازنده و همکاری مشترک گفتگو کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: دو طرف اوضاع سیاسی و امنیتی منطقه و راه‌های پایان دادن به اختلافات در راستای تامین منافع کشور‌ها و ملت‌های منطقه را بررسی و تاکید کردند که گفتگو، تفاهم و حسن همجواری موجب افزایش ثبات، توسعه و تشویق به سرمایه گذاری در همه زمینه‌ها می‌شود.

در این نشست همچنین بر اهمیت مشاهده ثبات بیشتر در منطقه از طریق عبور از بحران‌ها و تمرکز بر منافع مشترک کشور‌ها و مردم منطقه تأکید شد.

الاعرجی هفته گذشته در نخستین سفر رسمی خود به ایران از زمان تصدی سمت مشاور امنیت ملی عراق در تیر ماه ۱۳۹۹ به تهران سفر کرد و با مقامات کشورمان دیدار کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار