آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۴۱۸۶
فیروزآبادی در جمع خبرنگاران:

به طور عام هیچ وقت از فیلترینگ دفاع نکرده ام در عین حال کشور نمی‌تواند بدون پلتفرم خارجی باشد

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:به طور عام هیچ وقت از فیلترینگ دفاع نکرده ام، معتقدم باید در فضای مجازی همانند فضای فیزیکی حدود و قلمرو ایران و ایرانیت و انقلاب اسلامی مشخص باشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی که با شعار «تحول و عدالت» داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد. وی درآخرین روز ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حضور یافت و پس از انجام مراحل ثبت نام داوطلب این دوره از انتخابات شد.

فیروزآبادی در جمع خبرنگاران درباره آزادی بیان و فیلترینگ گفت: به طور عام هیچ وقت از فیلترینگ دفاع نکرده ام، معتقدم باید در فضای مجازی همانند فضای فیزیکی حدود و قلمرو ایران و ایرانیت و انقلاب اسلامی مشخص باشد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد:اعتقادی ندارم که در کشور پلتفرم‌هایی داشته باشیم که نسبت به ما تعهدی نداشته باشندو سایت‌ها و عکس‌هایی را حذف کنند، اما در عین حال کشور نمی‌تواند بدون پلتفرم خارجی باشد و نظرم نسبت به اینستاگرام هم همین است.

فیروزآبادی تصریح کرد: تا اینستاگرام داخلی نداشته باشیم معتقد به فیلتر اینستاگرام نیستم.

وی به برخی بی هنجاری‌ها در برخی پلتفرم‌های خارجی اشاره ک رد و گفت: بی هنجاری بی ارزشی و بدون مقررات بودن فضای مجازی به همه کشور‌ها ضرباتی وارد کرده و در کشور ما هم شاهد هستیم صفحات و کانال‌های خرید و فروش سلاح مواد مخدر، کالا‌های فرهنگی و تغییر سبک زندگی به صورت انبوه می‌شود واجازه می‌دهیم تخلف و جرم اجتماعی گسترده در کشورشکل می‌گیرد و بی تفاوت باشیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطرنشان کرد: باید قلمرو مشخصی در پلتفرم‌ها داشته باشیم و معتقد به تقدم پلتفرم‌های داخلی هستیم.

فیروزآبادی غفلت از شایسته‌سالاری را مهم‌ترین مشکل کشور عنوان وتصریح کرد: تلاش می‌کنم شایسته‌ترین افراد و معتقد عمیق به جمهوری اسلامی را سر کار بیاورم.
وی که با شعار «تحول و عدالت» داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شده است، اظهار داشت: در سال‌های اخیر تلاش‌هایی در عرصه‌های مختلف صورت گرفته، اما نیاز به تحول دارد و باید در حوزه ساختار، برآیند انجام شود و در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تا حدودی سیاسی هم این اقدام باید انجام شود.
این داوطلب انتخات ریاست جمهوری به افزایش شاخص‌های آسیب‌های اجتماعی و مشکلات اقتصادی در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: ما شاهد یک ساختار دولتی عمودی هستیم و امیدوارم بتوانم با استفاده از دو محور اقتصاد دیجیتالی که تکیه بر خدمات دارد، پیشران تولید و افزایش اشتغال باشیم و در حوزه صنعت هم نوسازی صنعتی را اجرا کنیم.
فیروزآبادی با بیان این که باید به فکر توسعه دولت دیجیتال هم باشیم، گفت: قوا در حوزه عدالت هم در بخش مجازات و هم پیگیری متخلفان کار می‌کنند، اما در زمینه عدالت ساختاری توجه نکردن به شایسته‌سالاری مهم‌ترین مشکل ما است و تلاش می‌کنم کسانی که شایسته‌ترین افراد و معتقد عمیق به جمهوری اسلامی هستند را سر کار بیاوریم.
دبیر شورای‌عالی فضای مجازی با یادآوری این که در دولت آینده به مثابه پلتفرم اقدامات اجرایی را انجام می‌دهم، گفت: شفافیت لازم را از این طریق در کشور ایجاد می‌کنم. همچنین امیدوارم نوسازی در تأمین اجتماعی و بیمه آن را عملی کنم.
وی ادامه داد: در کشور نباید کوله‌بری وجود داشته باشد و این به دلیل ناکارآمدی‌ها در حوزه اقتصادی بوده است که باید با همکاری و همراهی همه ملت و بسیج کردن آنان این مشکلات را رفع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار