به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با همکاری دفتر توسعه کسبوکار بینالملل و ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری صندوق پژوهش و فناوری گیلان، وبینار «آشنایی با قراردادهای هوشمند» با محوریت بیاثر کردن تحریمها برای عقد قراردادهای تجاری یا جذب سرمایهگذار خارجی اول خردادماه سال جاری به صورت مجازی برگزار میشود.
قراردادهای هوشمند، فناوری رایانهای مبتنی بر بلاکچین و ارز رمز پایه هستند که امکان انعقاد قرارداد الزامآور، برگشتناپذیر، شفاف، ایمن و غیرقابل رهگیری برای افراد دیگر را بر بستر بلاکچین فراهم میکنند. این قراردادها میتوانند به کسبوکارها کمک کنند تا بدون نیاز به استفاده از نظام بانکی برای نقلوانتقال وجه و بدون نگرانی از عواقب تحریمها با ایران مبادله مالی داشته باشند.
این وبینار با هدف آشنایی فناوران، کسبوکارها و سرمایهگذاران با قابلیتهای فناوری قراردادهای هوشمند برای انعقاد قراردادهای تجاری و جذب سرمایه به صورت آنلاین در محورهای «هدف از قرارداد هوشمند»، «مزایای استفاده از قرارداد هوشمند»، «مباحث فنی فناوری Smart Contract»، «نحوه بهرهمندی از خدمات قراردادهای هوشمند»، «کاربرد قرارداد هوشمند در مقابل تحریمها و جذب سرمایهگذار خارجی» و «تسهیل مراودات مالی بینالمللی» برگزار خواهد شد.
شرکتهای دانشبنیان، واحدهای فناور، دانشجویان، اساتید دانشگاه، شتابدهندهها، صندوقهای پژوهش و فناوری و دیگر فعالان و ذینفعان زیستبوم فناوری کشور که تمایل دارند در عرصه بینالمللی فعالیت داشته باشند میتوانند در این وبینار حضور یابند.