به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید ابراهیم رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری امروز در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران حضور یافت و ضمن شنیدن نکات و صحبتهای نمایندگان تشکلهای دانشجویی به گفتگو با آنان پرداخت.
نسترن محمدحسینی، عضو انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در این دیدار به بیان سخنرانی پرداخت که متن صحبتهای او بدین شرح است:
جناب آقای رئیسی
سلام علیکم
از اینکه در جمع ما حضور پیدا کردید، تشکر میکنم. شما به عنوان فردی شناختهشده در بین مردم هستید و بخش قابل توجهی از جامعه میتوانند به حضور شما در قوه مجریه خوشبین باشند. اما سوالات اساسی درمورد آینده کشور وجود دارد که به عنوان یک دانشجوی معتقد به آرمانهای انقلاب اسلامی مطرح میکنم.
آقای رئیسی، جوانان از پدرخواندهها در تمامی انتخاباتهای گذشته خسته شدند و اینبار نیز مشاهده میشود که تمامی آنان بر روی شما به اجماع رسیدهاند و این موضوع در ستادهای شما نیز متبلور شده است. البته شما نیز فرمودید لزوماً کسانی که در ستادهای بند هستند، عضو کابینه من نخواهند بود، اما باز هم در افکار عمومی این مسئله به شما ارتباط پیدا میکند. نسبت شما با لیستبندها و انتصابکنندگان در روز نخست دولتتان چه خواهد بود؟
آقای رئیسی در روزهای اخیر و حواشی برنامه تبلیغاتیتان شاهد حضور آقای فرهاد رهبر بودیم. دانشجویان دانشگاه تهران سوابق ایشان را در محدود کردن فعالیتهای دانشجویی فراموش نکردهاند. آیا دولت شما باری دیگر، افرادی از این جنس را به دانشگاهها تحمیل خواهد کرد؟
آقای رئیسی، میخواهید وارد قوه مجریه شوید تا به صورت ریشهای با فساد برخورد نمایید، اما بنده نسبت به عملکرد شما در قوه قضائیه نیز تردید دارم. آیا حضرت عالی بدون خط قرمز با فساد برخورد میکنید؟ آیا نسبت به نهادهای انتصابی مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و نهادهای انتصابی، هم مانند نهادهای غیرانتصابی حساس هستید؟ هیچ میدانید که دادگاههای مبارزه با فساد شفافیت لازم را نداشتند و اسم خیلیهایی که هزینه داشت، به عیان نیامد و ما میخواهیم که اسامی آنان منتشر شود.
جناب آقای رئیسی، مواضع دوگانه شما نسبت به تعارض منافع را چگونه بپذیریم؟ اگر تلگرام باید فیلتر بماند، چرا ستاد انتخاباتی جناب عالی در آن فعالیت میکنند؟ آیا باز هم باید شاهد فیلتر شبکههای اجتماعی نظیر توییتر، تلگرام، یوتیوب و.. باشیم و نظر شما درمورد آن چیست؟
آقای رئیسی، مسئله سربازی از مسائل و مشکلات بسیار مهم جوانان کشور است. آیا شما نیز گوش به فرمان سخنان ستاد کل نیروهای مسلح هستید و درمورد سربازی اجباری سخن نمیگویید؟ این روزها بسیار درمورد جمهوریت و نقش مردم صحبت میشود، اما نظرتان را درمورد اجرای اصل ۵۹ قانون اساسی بفرمایید که چرا اجرایی نشده است؟