کد خبر:۹۴۶۴۳۳
دانشجو گزارش می‌دهد

کابوس کرونای هندی، دستاورد نبود نظارت بر رعایت پروتکل‌ها / مجازات ناقضان دستورالعمل‌ها چیست؟

میزان نظارت بر رعایت پروتکل‌ها توسط مردم باید از طرف مسئولان با مجازات بازدارنده و تاثیر گذار همراه باشد تا شاید تعداد تلفات این بیماری کاهش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ با گذشت ماهها از انتشار ویروس کرونا در همه نقاط جهان و همچنین با وجود ساخت واکسن‌های متعدد، این ویروس مرگبار همچنان می‌تازد و جان مردم را می‌گیرد.

متاسفانه برخی از مردم هنوز با گذشت ماهها از انتشار بیماری کرونا و جانباختن میلیون‌ها نفر در دنیا این بیماری منحوس را جدی نگرفته‌اند و در رعایت پروتکل‌ها بهداشتی کوتاهی می‌کنند.

قربانیان اصلی این روزهای بیماری کرونا را در اغلب موارد افرادی تشکیل می‌دهند که در رعایت پروتکل‌ها بهداشتی کوتاهی می‌کنند و این قصور گاهی دامنگیر کسانی چون سالمندان و افرادی که در خانه هستند و کمترین تردد در فضای عمومی را دارند نیز می‌شود.

دهها شهر کشور طی روزهای اخیر به وضعیت قرمز بازگشته‌اند و فشار غیر قابل تحملی بر روی کادر درمان در مراکز بستری بیماران کرونایی حاکم شده است و متاسفانه مسئولان باز هم دیر به فکر هشدار و اخطار به مردم در راستای رعایت پروتکل‌‌ها افتاده‌اند و موج پنجم با خیزی بالا روند افزایشی ابتلا مردم به کرونا را خبر می‌دهد.

بیماری و مرگ عاقبت شوخی با کرونا!

ویروس کرونای هندی در حال حاضر در همه جای کشور منتشر شده است و متاسفانه علت عمده این اتفاق عدم رعایت پروتکل‌ها و دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم به ویژه در استان سیستان و بلوچستان است که هنوز موج چهارم با تلفات سنگینش را پست سر نگذاشته مردم را دچار کابوسی تازه ساخته است.

سیستان و بلوچستان از استان‌های محروم و کم برخوردار کشور است و مردمان نجیب این منطقه با وجود تمام فقری که سالهای سال از آن رنج می‌برند، همچنان در کمبودها و قصور در رفع محرومیت‌ها و کوتاهی مسئولان صبر پیشه کرده‌اند.

در حال حاضر وضعیت بیماری کرونا و سرعت انتشار ویروس در استان سیستان و بلوچستان بیش از سایر استان‌ها مشاهده شده است و قربانیان متعددی نیز به جا نهاده است.

به گفته مسئولان بخش گسترده‌ای از تسریع سرعت انتقال بیماری و گسترش کرونا در سیستان، به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طرف مردم بازمی‌گردد و با وجود فقر مالی که مردم این استان مرزی را تحت فشار قرار داده است، واضح به نظر می‌رسد که حمایت دولت و مسئولان حوزه سلامت از مردم در جهت تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز مثل ماسک و مواد ضد عفونی کننده جزو واجبات برنامه ریزی در جهت کنترل این ویروس مرگبار است.

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به طور ویژه استان‌های درگیر را باید مورد نظارت و دقت و کمک قرار دهیم.

رئیسی گفت: در سیستان و بلوچستان که ارتباط مستقیمی با استاندار  آنجا برقرار شد و مسائل و مشکلات مطرح شد و قرار شد به صورت ویژه کمک‌هایی ارسال شود و اگر نیاز باشد، بیشتر کمک‌ها انجام شود و البته زیرساخت‌ها برای شیوع بیماری و پذیرش بیمار مهم است. خوشبختانه در زمینه اکسیژن ساز و تخت در استان سیستان و بلوچستان مشل خاصی نیست، اما اقدامات بیشتری به ویژه در حوزه نظارت و رعایت پروتکل‌ها و اعمال قانون با پروتکل شکنان نیاز است که در این منطقه انجام شود.

وی تاکید کرد: میزان رعایت پروتکل‌ها در سیستان و بلوچستان به طور میانگین زیر ۵۰ درصد است و نیاز است که مردم عزیز و صبور آن منطقه در رعایت پروتکل‌ها دقت بیشتری را داشته باشند.

با وجود صحبت‌های معاون بهداشت وزیر بهداشت، در حال حاضر که سیستان و بلوچستان یکی از استان‌هایی است که نسبت به دیگر استان‌ها بیشتر با بیماری کرونا درگیر است، حمایت همه جانبه مسئولان حوزه سلامت از مردم در جهت عبور آسانتر از این بحران امری ضروری و حیاتی شمرده می‌شود.

 

ضرورت تعیین مجازات بازدارنده برای ناقضان دستورالعملهای بهداشتی!

جانباختن صدها نفر از هموطنان به دلیل عدم تعیین محدودیت‌های تردد در نوروز سال جاری خاطره تلخی را در نخستین روزهای سال برای مردم به جا گذاشت و باز هم جان مسئولان است که در نبود نظارت های دقیق و اصولی قربانی بی تدبیری می‌شود.

مردم ساکن در استان‌های شرقی و جنوب شرقی کشور که این روزها بیش از سایرین در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند و متاسفانه آمار جانباختگان این بیماری در شهرهای مناطق مذکور نیز بیشتر از دیگر شهرها و استان‌های کشور است، نیازمند مساعدت مسئولان هستند تا با تلفات و آسیب کمتری از این دوره بحران گذر کنند.

از طرف دیگر میزان نظارت بر رعایت پروتکل‌ها توسط مردم باید از طرف مسئولان با مجازات بازدارنده و تاثیر گذار همراه باشد و به این شکل مردم با جدی گرفتن قدرت و سرعت سرایت و مرگبار بودن ویروس بیماری کرونا را درک و باور کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار