آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۵۶۴
با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان؛

تولید مواد اولیه ۵۰۰ دارو در کشور

یک شرکت دانش‌بنیان دارویی موفق شد با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری مواد اولیه بیش از ۵۰۰ داروی داخلی را تولید کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد عزیزمحمدی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فناوران دارویی حکیم، گفت: شرکت تحقیقاتی و تولیدی فناوران دارویی حکیم که یک شرکت دانش‌بنیان است در سال ۱۳۹۱ در راستای ارتقای سطح کیفی صنعت دارویی کشور، پاسخ به نیاز‌های فنی و ابزاری کارخانجات دارویی، پژوهشگاه‌های تحقیقات دارویی و دانشکده‌های داروسازی و همچنین کارخانه‌های داروسازی تاسیس شد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فناوران دارویی حکیم، در ادامه افزود: کار اصلی ما در زمینه استاندارد‌های مرجع دارویی مورد نیاز جهت آنالیز دارو، مواد مؤثره دارویی و دارو‌های انسانی در قالب واحد‌های تحقیقات، طراحی و مهندسی و تولید به صورت منسجم است.


وی در مورد فعالیت اصلی این شرکت بیان کرد: در حال حاضر مهمترین فعالیت شرکت ما تولید استاندارد‌های مرجع دارویی است. شرکت فناوران دارویی حکیم به عنوان اولین و تنها شرکت تولید کننده استاندارد‌های مرجع دارویی در ایران موفق به اخذ پروانه بهره برداری ساخت استاندارد‌های ثانویه دارویی از سازمان غذا و داروی ایران شده است.


عزیزمحمدی ادامه داد: همه دارو‌ها برای تولید نیازمند یک سری مواد مرجع هستند که اصطلاحاً به آن‌ها ناخالصی گفته می‌شود. با توجه به تحریم این محصولات توسط دشمنان، مشکل بودن تهیه استاندارد‌های مرجع دارویی مورد نیاز جهت آنالیز دارو‌ها و قیمت بسیار زیاد این محصولات و برای خودکفایی صنعت داروسازی کشور، در این زمینه شروع به مطالعه و تحقیق کردیم.


این فعال فناور درباره تولید مواد مرجع دارویی تصریح کرد: در تولید این مواد مرجع، شرکت دانش‌بنیان ما در اقدامی بی‌نظیر شروع به سنتز، خالص سازی و اعتباردهی مواد موسوم به ناخالصی‌های مورد نیاز کارخانجات دارویی کرد. در حال حاضر نزدیک ۱۲۰۰ داروی مختلف در کشور تولید می‌شود و ما برای ۵۰۰ قلم از این داروها، زیرساخت تولید مواد مرجع را ایجاد کرده ایم. با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در حال اخذ مجوز برای بیش از ۲۰۰ عدد از این مواد مرجع هستیم.


عزیزمحمدی با اشاره به اهمیت خودکفایی در صنعت دارویی افزود: برخی مواد دارویی مرجع مانند این موادی که به اسم مواد مرجع ناخالص مشهور هستند، برای صنعت داروسازی بسیار مهم هستند. امیدوار هستیم در آینده بتوانیم با حمایت دولت، سبد محصولات خود را متنوع‌تر سازیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار