به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از جمعیت هلال احمر، کریم همتی با بیان اینکه یکی از عرصههای مورد توجه در هلالاحمر در سال گذشته، داروخانههای جمعیت و تمرکز بر ارتقاء کمی و کیفی سطح خدماترسانی این داروخانهها در کشور بوده است، افزود: بدین منظور، ابتدای سال ۹۹، حسابرسی دقیق و مفصل از داروخانههای هلال در کشور انجام و وضعیت مالی و اداری آنها احصا شد.
وی افزود: پس از ارزیابیهای انجام شده، اصلاح روند اداری، مالی و مدیریتی داروخانهها در دستور کار قرار گرفت و تلاش شد با توسعه کمی و کیفی این مراکز، مسیر دسترسی آسان به دارو، بخصوص داروهای کمیاب برای بیماران هموار شود.
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: بر این اساس در سال گذشته، دو داروخانه در خراسان جنوبی و گرگان تکمیل و آماده بهرهبرداری شدند. همچنین برای تاسیس داروخانههای جمعیت هلالاحمر در کهگیلویه و بویراحمد و لرستان مجوز کمیسیون ماده ۲۰ استانها اخذ و اعتبارات لازم تامین شده و این داروخانهها نیز بهزودی به مرحله افتتاح میرسند.
همتی افزود: داروخانههای هلالاحمر در استانهای همدان، کرمانشاه، هرمزگان، کیش و بوشهر نیز پس از سالها رکود و وقفه به دلیل نداشتن کد HIX با پیگیریهای ویژه معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلالاحمر، این کد را دریافت کرده و فرایند خدماتدهی این داروخانهها تسهیل شده است.
رئیس جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶ داروخانه هلالاحمر در سراسر کشور فعال و مشغول خدمترسانی هستند، اظهار کرد: تمرکز این جمعیت در سال گذشته بر استفاده از ظرفیتهای مختلف هلالاحمر برای تسهیل بیشتر در روند دسترسی بیماران به داروهای تک نسخهای، داروهای نادر و کمیاب و ... بویژه در دوران حساس همهگیری بیماری کرونا بوده است.