کد خبر:۹۶۹۵۷۴

شافعی: سفر‌های استانی آقای اژه‌ای در ۱۰۰ روز اول مدیریت دستگاه قضا نشان از پشتکار اوست

عضو هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران گفت: نکته مهم در مورد ریاست آقای اژه‌ای طی صد روز گذشته مربوط به پشتکارشان است و وی در موقعیت‌های مختلف و مراکزی که به عملکرد قوه قضاییه مربوط است به صورت پیگیرانه حضور پیدا می‌کند.

غلامرضا شافعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در ۱۰۰ روزه اول دوره «تحول و تعالی» به ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، گفت: از مزایای حضور آقای اژه‌ای در دستگاه قضا این است که باتوجه به سابقه طولانی حضور در قوه قضاییه تسلط و شناخت جامع و کاملی نسبت به توانایی‌ها، ناتوانی‌ها، مسئولیت‌ها و امکانات قوه قضاییه دارند.


وی بیان کرد: این نکته حائز اهمیت است که فردی که در حال حاضر رئیس قوه قضاییه است از کارشناسی تا ریاست در قوه قضاییه توانسته تجربه کسب کند و در حال حاضر کوله‌باری از تجربه را با خود به همراه دارد.


عضو هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران در ادامه گفت: نکته بعدی در مورد ریاست آقای اژه‌ای طی صد روز گذشته مربوط به پشتکارشان است و وی در موقعیت‌های مختلف و مراکزی که به عملکرد قوه قضاییه مربوط است به صورت پیگیرانه حضور پیدا می‌کند.


شافعی گفت: نکته بعدی مربوط به هوش و استعداد ذاتی آقای اژه‌ای است که اطلاعات دریافتی در جلسات را به کار می‌گیرند و پیگیر آن هستند.


وی افزود: مباحث مطرح شده از سوی رئیس دستگاه قضا در جلسه‌ای با هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران و برخی از کارشناسان، نکات دقیقی بود که نشان از تسلط ایشان بر موضوعات مختلف دارد.


شافعی گفت: چندی پیش آقای اژه‌ای در اظهارات خود توصیه کرد زمانی که کمیسیون‌ها نسبت به صلاحیت افراد نظر می‌دهند باید توانایی‌های آن‌ها را نیز در نظر بگیرند به طوری که اگر فرد ۱۰ حُسن و یک عیب دارد فقط به یک عیب فرد اکتفا نکنند که به نظر بنده این توصیه بسیار مهمی بود که لازم است ضابطین قوه قضاییه در ارائه گزارش‌ها به آن توجه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار