به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار فضلی در این مراسم بیان کرد: خوشبختیم که در سالگرد شهادت و روز شناسایی هویت آقا جمال محمد شاهی رحمت الله علیه دعوت بشویم. اگر خون مطهر شهدا نبود ارمغانی برای نسل حاضر و آینده خودمان نداشتیم. خون این شهدا پایه نهال انقلاب اسلامی را مستحکم کرده است. این شهید در عملیات والفجر۴ در منطقه عمومی بین بانه و مریوان در دشت شیلر به شهادت رسید. این عملیات حدود ۶ ماه آماده سازی و طراحی داشت. دره شیلر باید در این عملیات به تصرف نیروهای اسلام در میآمد. همه آحاد رزمندگان و مردم در این عملیات نقش دارند. در میانه عملیات والفجر ۲ تصمیم به اجرای این عملیات شد. من هم در کنار شهید علی رضاییان و تیمسار امیر بیگی برای آماده سازی این عملیات رفتیم. هرچه پیشروی میکردیم هوشیاری دشمن بیشتر میشد. عمده فرماندهان در این عملیات نقش داشتند. شهیدان صیاد شیرازی و آبشناسان، قاسم سلیمانی، کوسهچی، کاظمی، خرازی، همت و رستگار در این عملیات حضور داشتند. قرار بود در چهار مرحله عملیات انجام شود.
این فرمانده دوران دفاع مقدس یاد آور شد: مرحله اول و دوم با موفقیت انجام شد. ۴ آبان ۱۳۶۲ برای هماهنگی مرحله سوم به درجه جانبازی رسیدم. برادران رزمنده مصمم به ادامه عملیات بودند. در مرحله چهارم در رشته ارتفاعات ۱۹۰۰ و ۱۹۰۴ لشکر محمد رسول الله (ص) و شهید همت عملیات کردند. در بخشهایی موفق و در قسمتی با عدمالفتح مواجه شدیم. تعدادی از رزمندگان مانند شهید جمال محمد شاهی در این عملیات به شهادت رسیدند.
سردار فضلی گفت: برادران این شهید نقل میکردند که ما رفتیم و تفحص کردیم. شهادت برادرم محرض شده بود. در این نبرد سخت، عراقیها ۱۲۷ گردان و ما ۱۳۱ گردان داشتیم و با دشمن جنگیدیم. اگر این شهدا نبودند اکنون چه دستاوردی داشتیم؟ آنها رفتند تا جزیره امن جمهوری اسلامی ایران، علی رغم دشمنیهایی که صورت میگیرد ایستاده باقی بماند.
وی ادامه داد: این جا یعنی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به کانونی برای جهان اسلام تبدیل شده است. در آن زمانها امکان آزمایش برای ما میسور نبود. دفن شهدا در این محل بی حکمت نیست.