به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریبرز مسعودی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در یک برنامه رادیویی از اجرای طرح «پنتا» در دانشگاه شهید بهشتی سخن گفت و توضیح داد: ما در این طرح توانمندیهای پنج گانه را اجرایی میکنیم و از دانشکدهها و پژوهشکدههایمان تقاضا کردیم که توانمندیهای کاربردی مورد نیاز جامعه را شناسایی کنند.
مسعودی با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان به جهت ایجاد ارتباط علمی با صنعت ایجاد شدند، گفت: کشور ما در حوزه شرکتهای دانش بنیان سابقه طولانی ندارد، اما سعی کرده که خیلی سریع در این مسیر حرکت کند. اگرچه خیلی از پژوهشهای دانشگاهی در کشور ما بنیادی و باارزش هستند، اما هنوز از جنس پژوهشهای کاربردی نیستند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه شرکت داری یک حرفه خاص است و اقتضائات خاص خودش را دارد، گفت: افراد علاقمند برای ورود به این عرصه باید دقت کنند که آیا توانمندی اداره شرکت و ایجاد تیمهایی که در شرکت کار کنند را دارند یا خیر.
مسعودی از اجرای طرح «پنتا» در دانشگاه شهید بهشتی سخن گفت و افزود: ما در این طرح توانمندیهای پنج گانه را اجرایی میکنیم و از دانشکدهها و پژوهشکدههایمان تقاضا کردیم که توانمندیهای کاربردی مورد نیاز جامعه را شناسایی کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهارکرد: در اینکه شرکتهای دانش بنیان باید نیاز جامعه را برطرف کنند شکی نیست، اما محصول باید متقاضی هم داشته باشد که این نیازمند آموزش است و به تازگی هم معاونت فناوری در وزارت علوم در حال شکل گیری است.
مسعودی با بیان اینکه ماهیت و آموزش دادن برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان به سادگیِ آموزشهای کلاسیک نیست گفت: هر یک از این شرکتها ماهیت و ویژگی خاص خودشان را دارند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی یکی از مهمترین رسالتهای پارکهای علم و فناوری را برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت عنوان کرد و افزود: اگر بحث استفاده علمی در صنعت ما به یک فرهنگ تبدیل شود یعنی قدم بسیار بزرگی برداشتیم.
مسعودی اضافه کرد: پارکهای علم و فناوری علاوه بر ایجاد رابطه بین صنعت و دانشگاه باید این علم را به بدنه دانشگاه نیز وصل کنند.