آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۳۵۴۲
وحدت:

صندوق نوآوری و شکوفایی به دنبال تقویت سرمایه‌گذاری در ایده‌های فناورانه است

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق با ابزار‌های مختلف در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌هاست و در عین حال به تقویت سرمایه‌گذاری‌ها در ایده‌های فناورانه می‌پردازد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در جلسه امضای تفاهم‌نامه چهارجانبه صندوق نوآوری، دانشگاه خوارزمی، پارک علم و فناوری البرز و صندوق پژوهش و فناوری البرز که در محل صندوق نوآوری برگزار شد، از همکاری پارک علم و فناوری البرز و صندوق پژوهش و فناوری این استان برای معرفی و ارائه خدمات صندوق نوآوری به شرکت‌های دانش بنیان و فناور تشکر کرد و گفت: از آذر ماه سال ۹۷ تاکنون بیش از ۱۵ هزار فقره خدمات بلاعوض در حوزه‌های مشاوره، توسعه بازار، آموزش مشاوره، مالکیت فکری و... به شرکت‌های دانش بنیان ارائه کرده‌ایم.


رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با اشاره به خدمت گرنت تحقیق و توسعه که از سوی این صندوق به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌شود، گفت: با توجه به اینکه نیاز تحقیق و توسعه برای شرکت‌های دانش بنیان از اهمیت بالایی برخوردار است، صندوق نوآوری، گرنت تحقیق و توسعه را در دو حوزه تقاضای فناوری و عرضه فناوری طراحی کرده و مدل همکاری آن نیز به شکل سه‌جانبه میان صندوق نوآوری، شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه است.


وحدت در ادامه با اشاره به سلسله رویداد‌های صندوق نوآوری و شکوفایی برای توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان و توسعه بازار محصولات این شرکت‌ها، گفت: ما در صندوق نوآوری طی هفته، رویداد‌های مختلفی نظیر «شنبه‌های IP»، «یکشنبه‌های صادراتی»، «دوشنبه‌های استارت‌آپی»، «پیوند»، «نشست عیار» و «نشست خبرگی» را برگزار می‌کنیم تا شرکت‌های دانش بنیان و فناور را برای توسعه بازار محصولاتشان توانمند کنیم و ایده‌های فناورانه آن‌ها را به مشتریان بالقوه و سرمایه‌گذاران خطرپذیر برسانیم و صندوق هم با ابزار‌های مختلف در کنار آن‌ها بوده و در عین حال به تقویت سرمایه‌گذاری‌ها در ایده‌های فناورانه از سوی سرمایه‌گذاران خطرپذیر و شتابدهنده‌ها می‌پردازیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار