کد خبر:۹۸۷۱۹۲

رئیس قوه قضائیه برای پیگیری پرونده پتروشیمی به دادگستری گلستان دستورات ویژه صادر کرد

رئیس کل دادگستری گلستان از ابلاغ دستورات جامع رئیس قوه قضاییه برای پیگیری پرونده پتروشیمی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان از ابلاغ دستورات جامع رئیس قوه قضاییه برای پگیری پرونده پتروشیمی خبر داد.

آسیابی با بیان اینکه به دستور اکید رئیس قوه قضاییه باید تمام هدف و اقدامات ما متمرکز بر رفع موانع حقوقی و همچنین راه اندازی پتروشیمی باشد. ادامه داد: به همین منظور، امروز در بازدید میدانی از محل ساخت پتروشیمی، میزان پیشرفت فیزیکی آن را بررسی کردیم.

رئیس کل دادگستری گلستان همچنین با بیان اینکه بر اساس برآورد کارشناسان این طرح ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای راه اندازی فاز نخست آن به دست کم ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز است، افزود: در جلسه‌های کارشناسی در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی و با دعوت از مسئولان شرکت پتروشیمی ایران و سایر متولیان امر، وضعیت پروژه، اعتبارات و سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای راه اندازی این طرح بررسی خواهد شد.

وی گفت: همزمان با رفع موانع حقوقی تلاش ما بر خروج پروژه از رکود طی دو ماه آینده و از سر گرفتن کار‌های عمرانی است؛ تا در آینده نزدیک شاهد راه اندازی فاز نخست این پروژه باشیم و پس از آن با سرمایه‌گذاری لازم این پروژه به چرخه کامل تولید برسد.
پروژه احداث ساخت پتروشیمی در گلستان از سال ۸۴ آغاز شده و قرار بوده این پروژه چهار ساله به بهره برداری برسد. این شرکت سهامی عام بوده و ۹۷ هزار نفر از مردم این استان، سهامدار آن هستند.

محل احداث این پروژه در نزدیکی مرز اینچه برون درنظر گرفته شده که منطقه‌ای کوهستانی است. مکانی نزدیک به جنگل‌های آلماگل و آجی گل است. بااینکه برخی نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارند به دلیل نبود صنایع، مردم گلستان در محرومیت مانده اند، اما باید دید که اثرات زیست محیطی این پروژه ارزیابی شده است.

گفتنی است، علت به عقب افتادن این پروژه مشکلات حقوقی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار