به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ شبکه تبادل فناوری نانو از ابتدای تاسیس (۱۳۹۴) تا امروز، ۳ هزار و ۲۵۲ نیاز صنعتی را از یک هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی شناسایی و با استفاده از ابزارهایی مانند «برگزاری رویدادهای تبادل فناوری»، «شرکت در نمایشگاههای تخصصی»، «همکاری با مشاوران خبره صنایع و کارگزاران تبادل فناوری»، «شناسایی تیمها و افراد دارای پتانسیل در قالب برنامه چالش نوآوری و فناوری» و همچنین «حمایت از هستههای فناور»، برخی از آنها را به پاسخی فناورانه متصل کرده است.
بر همین اساس نیز بیش از ۲۸۰ پروژه موفق به حل مساله و بیش از ۵۷۰ پروژه اجرایی شده است. از مجموع تقاضاهای ثبت شده در سامانه تبادل فناوری طی یک سال گذشته هم؛ ۹۶۳ مورد تقاضا از ۲۳۸ متقاضی (۲۲۰ متقاضی حقوقی و ۱۸ متقاضی حقیقی) دریافت شده است که ۱۷۰ پروژه از آنها در جریان اجرایی شدن قرار دارد.
آمارهای ارائه شده توسط ستاد توسعه نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حوزه «تجهیزات»، «پلیمر»، «نانوکامپوزیت»، «رنگ و رزین»، «آب، پساب و محیطزیست»، «نساجی و نانوالیاف»، «صنایع فلزی» و «نانومواد»، بیشترین تقاضاهای صنعتی و طرحهای در دست اجرا را به خود اختصاص دادهاند.