کد خبر:۹۹۰۳۴۰
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت:

جایز نیست نتایج مطالعات مؤسسه ملی "نیماد" مسکوت بماند

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: جایز نیست نتایج این تحقیقات که با این حمایت‌های همه‌جانبه به دست آمده است، مسکوت بماند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یونس پناهی طی حکمی محمدجواد احمدی‌زاده را به عنوان دبیر مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) منصوب کرد و پیرو آن نیز آیین معارفه وی برگزار شد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در این مراسم حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران و نخبگان در جهت طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز کشور را اصلی‌ترین وظیفه مؤسسه "نیماد" دانست و گفت: یکی از دغدغه‌های ما این است که داده‌های حاصل از تحقیقات حوزه سلامت را به عنوان یک دستاورد پژوهشی به خوبی جهت سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی مورد استفاده قرار دهیم.

پناهی افزود: در مؤسسه "نیماد" باید پژوهش‌های حوزه علوم پزشکی طبق یک ساختار منسجم دسته‌بندی شود و داده‌های حاصل از تحقیقات و دستاورد‌های پژوهشی را جهت بهره‌برداری و استفاده به معاونت‌های درمان و بهداشت ارائه کنیم تا در دستورالعمل‌های سلامت کشور اعمال شود و در نهایت هزینه‌های درمان مردم را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد: جایز نیست نتایج این تحقیقات که با این حمایت‌های همه‌جانبه به دست آمده است، مسکوت بماند و باید به عنوان یک دستاورد دانشی یا حتی فناورانه به اطلاع تصمیم‌گیران کلان کشور برسد.

احمدی زاده، دبیر مؤسسه ملی نیماد نیز در ابتدا ضمن قدردانی از حسن اعتماد پناهی در واگذاری این سمت به وی، گفت: تمام تلاش خود را به کار می‌گیرم تا در چارچوب حکم صادر شده مؤسسه "نیماد" را در جهت اهداف سازمانی با رعایت شفافیت هدایت کنم.

دبیر مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه "نیماد" وظیفه هدایت، رهبری، حمایت، توسعه و ترویج تحقیقات در علوم پزشکی را بر عهده دارد، گفت: پیرو رهنمود‌های مقام معظم رهبری دو اصل مهم مستندسازی و شفاف‌سازی را در اداره این مجموعه در اولویت کاری خود قرار خواهم داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار