کد خبر:۹۹۱۸۰۷

سردار رحیمی: پلیس زن با حجاب، حیا و عفاف خدمات فراوانی را ارائه می‌دهد

فرمانده انتظامی پایتخت در همایش تجلیل از پلیس زن، بیان داشت: لقب پلیس زن فاطمی بهترین و شایسته‌ترین لقب برای پلیس زن است که با حجاب، حیا و عفاف و پاکدامنی خدمات فراوانی را در پلیس تهران ارائه می‌دهند و در عین حال کار منزل و خانه خود را نیز انجام می‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار "حسین رحیمی" فرمانده انتظامی پایتخت در همایش تجلیل از بانوان پلیس پایتخت" همایش پلیس زن فاطمی" به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، بیان داشت: لقب پلیس زن فاطمی بهترین و شایسته‌ترین لقب برای پلیس زن است که با حجاب، حیا و عفاف و پاکدامنی خدمات فراوانی را در پلیس تهران ارائه می‌دهندو در عین حال کار منزل و خانه خود را نیز انجام می‌دهند.

رئیس پلیس پایتخت گفت: پلیس زن امروز با رعایت شئونات اسلامی حضور موفق و موثری در جامعه داشته و خدمات شایسته‌ای ارائه می‌دهند و شاید کمتر کسی بداند متخصص‌ترین افراد مجموعه ناجا زنانی هستند که در تشخیص هویت پیچیده‌ترین پرونده‌های جنایی را بدون کمترین سر نخ با درایت و شیوه‌های علمی کشف می‌کنند.

وی افزود: امروز همکاران من به عنوان پلیس صد‌ها مورد اختلاف و مشکل را در بخش مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها حل می‌کنند.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: شاید کمتر افراد بدانند که متخصص‌ترین افسران و کارشناسان تصادفات، همکاران خانم در پلیس راهور هستند.

سردار رحیمی با بیان فعالیت پلیس زن در بخش‌های امنیتی و اطلاعاتی اظهار داشت: امروز بحث عفاف و حجاب یکی از موضوعات در اولویت و از اهداف دشمن است چراکه دشمن دنبال حیازدایی و ترویج فساد و فحشا بوده و صد‌ها نفر از همکاران من در دفاع از حیا و عفاف و حجاب اقدامات شبانه‌روزی انجام می‌دهند.

سردار رحیمی گفت:ما باید پلیس زن را از یک بروز و ظهور بیشتری برخوردار کرده و و تلاش گمنام آن‌ها را آشکار کنیم.

وی با بیان اینکه نیمی از اقشار جامعه را زنان تشکیل می‌دهند گفت: در کلانتری‌ها در دوایر قضایی همکاران خانم مستقر هستند و با وجود زنان در پشت کانتر‌های دایره قضایی آرامش بیشتری در کلانتری‌ها ایجاد می‌شود.

وی افزود: امروز با حضور افسران زن در کلانتری ها، تکمیل پرونده، انجام بازجویی و برقراری ارتباطات قضایی و ارجاع پرونده‌ها انجام شده و در حال حاضر همراهی متهم زن توسط ماموران خانم انجام می‌شود.

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ درصد پرونده‌هایی که به کلانتری‌ها وارد می‌شود در اختیار ماموران دایره مشاوره و مددکاری قرار گرفته و با احساس مسئولیت پلیس زن این پرونده‌ها حل و فصل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار