علیرضا کیخا، جانشین سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری دوره توانمند سازی مسئولین راهیان نوربسیج دانشجویی سراسر کشور تحت عنوان «صراط نور» گفت: این دوره برای اولین بار در سازمان بسیج دانشجویی با محتوا و روش جدیدی اجرا شود. مخاطبانی داریم که دو سال است به دلیل شیوع بیماری کرونا موفق به حضور در مناطق جنگی نشده اند و در اردوی راهیان نور حضور پیدا کنند این مشکل در بدنه تشکلی دانشگاهها و بسیج دانشجویی وجود دارد.
وی افزود: با این رویکرد که راهیان نور باید به مدلی برای پاسخ به سوالات و نیازهای امروز جامعه تبدیل شود که رهبر انقلاب از آن به عنوان فناوری یاد میکند تلاش شده مدلی طراحی شود که در این مدل هم بحثتهای گفتمانی، معرفتی و مهارتی برای دانشجویان ارائه شود و دوره به صورتی طراحی شود که دانشجو پس از پایان دوره بتواند یک راهیان نور گام دومی را اجرا کند.
کیخا اضافه کرد: در مباحث مهارتی تلاش شده که شیوههای تبلیغ، جذب و تعامل با دستگاههای مختلفی که مرتبط با راهیان نور هستند بیان شود. در مباحث معرفتی و گفتمانی، نسبت راهیان نور با تمدن اسلامی، گامهای انقلاب اسلامی، نسبت آن با دولت و جامعه اسلامی یکی از حوزههای محتوایی دوره است و شکل کار هم تلاش شده که دانشجو بعد از طی کردن مراحل جذب، مدل راهیان خود را بتواند طراحی کند و چه روایت و مدل و یا شعاری را طراحی کند.
وی خاطرنشان کرد: امروز روایتی که جامعه ما نیاز دارد در راهیان نور بشنود، یک روایت گفتمانی با یک ادبیات تطبیقی است که وقتی دانشجو از راهیان نور برمی گردد بتواند نسبت به مسئلههای جامعه طراحی و حساسیت داشته باشد و برای حل مسائل جاکعه با آن مدل دفاع مقدسی طراحی و چاره اندیشی داشته باشد.
کیخا در خصوص زمان برگزاری این دوره گفت: مخاطبان ما ۳۰۰ نفر از دانشجویان، مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاهها و یا مسئول برگزاری راهیان نور دانشگاه هستند. مدت دوره چهار روز است که از فردا ۱۰ بهمن ماه افتتاحیه آن خواهد بود که جمعه با زیارت یک روزه از مناطق عملیاتی به پایان میرسد.
وی یادآور شد: محل برگزاری دوره در پادگان دوکوهه است و اختتامیه این دوره ۱۵ بهمن در معراج شهدا برگزار میشود.