به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معرفی ۱۰ فرودگاه پایلوت برای تخصیص سوخت مورد نیاز هواپیماهای کوچک از جمله اقداماتی است که نقشی تاثیرگذار در توسعه هوانوردی عمومی دارد. همین موضوع، نهادهای مرتبط با حوزه هوانوردی را ملزم به تدوین راهکارهایی برای رفع چالشهای پیشروی تامین سوخت هواپیماهای کوچک کرد. در همین راستا نیز راهبردهایی، چون واردات سوخت در کنار تولید این محصول راهبردی توسط پالایشگاههای داخلی، ورود بخش خصوصی به این حوزه و تعلق گرفتن یارانه به این نوع سوختها در نظر گرفته شده است.
اقداماتی که در یک همکاری مشترک میان گروه هوانوردی ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور در حال انجام است و برخی نیز در آیندهای نزدیک آغاز خواهند شد.
توسعه کاربری هواپیماهای زیر ۱۹ نفر که با هدف ایجاد اشتغال و تولید ثروت تعریف شده است برای محقق شدن به پیشزمینههایی، چون «افتتاح آشیانه احداث شده در فرودگاه مهرآباد و پرواز نمادین هواپیماهای کوچک»، «معرفی ۱۰ فرودگاه پایلوت برای تخصیص سوخت مورد نیاز هواپیماهای کوچک»، «تدوین آییننامه تاسیس شرکتهای هوانوردی عمومی در سایت سازمان هواپیمایی کشوری پس از تایید کلیات طرح در شورای عالی هواپیمایی» و ... نیاز دارد.