به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خیرالدین در نشست با رئیس هیات عامل و معاونان صندوق نوآوری گفت: در دانشگاههای کشور برای اینکه ایدهای به نمونه آزمایشگاهی تبدیل شود، نیاز به امکانات دارد و در این زمینه وجود سرمایه برای تامین تجهیزات ضروری است.
وی مشکل دیگر در دانشگاههای کشور را رها کردن ایدههای با قابلیت تجاریسازی عنوان کرد و گفت: میتوان در دانشگاهها به کمک صندوقهای پژوهش و فناوری ایدههای نوآورانه را به نمونه آزمایشگاهی تبدیل کرد، لذا باید به این مسئله توجه داشته باشیم تا خلاءها رفع شوند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم ادامه داد: از جمله مشکلات دانشگاههای کشور این است که صندوقهای پژوهش و فناوری آنچنان که باید، وارد دانشگاهها نشدهاند تا به تجاریسازی ایدههای نوآورانه و فناورانه کمک کنند.
خیرالدین با تاکید بر ضرورت تقویت شتابدهندههای دانش بنیان برای حمایت از ایدههای فناورانه گفت: برای افزایش شتابدهندهها باید برنامهریزی کنیم تا از صاحبان ایده حمایت بیشتری صورت گیرد.
وی در پایان مهمترین اولویت معاونت فناوری وزارت علوم را ارتباط و تعامل قوی بین دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری اعلام کرد و گفت: ما در این زمینه همه تلاش خود را به کار میگیریم تا این تعامل به بهترین شکل ممکن برقرار شود.