حجتالاسلام والمسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: ما برای توسعه مراکز حل اختلاف از چندین روش مختلف استفاده میکنیم.
وی اضافه کرد:یکی از روشهای فوق توسعه شوراهای حل اختلاف است که تا کنون به اندازه کافی توسعه پیدا کردهاند و در حال حاضر از جهات دیگر کار در این خصوص را توسعه میدهیم.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: توسعه داوری، میانجیگری و صلح یاری در اماکنی چون مساجد هیئتهای صلح و سازش را توسعه میدهیم.
حجتالاسلام والمسلمین صادقی همچنین یادآور شد: در حال حاضر فعالیت میانجیگران شروع شده است و این اتفاق بخشی از توسعهای است که به آن اشاره کردم.
وی در تشریح تعداد میانجیگران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۴۱۸ نفر از میانجیگران پس از قبولی در آزمون میانجیگری کار خود را در این حوزه شروع کردند و ۵۴۶ نفر دیگر نیز به این آمار اضافه خواهد شد و تعداد میانجیگران فعال در کشور به بیش از ۲ برابر افزایش پیدا میکند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه تاکید کرد: میانگین سنی میانجیگران بالای ۵۰ سال است و به این دلیل این گروه سنی را مشخص کردیم که افراد پخته و دارای تجربه در راستای ایجاد صلح و سازش در دعاوی مختلف اقدام کنند.
حجتالاسلام والمسلمین صادقی اضافه کرد: از قدیم اصطلاحی به نام «ریش سفیدی» که همان میانجیگری امروز است وجود داشته است و کار ریش سفیدان برقراری صلح و سازش و مصالحه بین طرفین دعاوی مختلف بوده است.