آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۵۲۶۷

​فروزان: استفاده از فرصت‌های شغلی برای اعزام نیروی کار به برزیل ضروری است/ سفیر برزیل: ایران، اصلی‌ترین شریک تجاری ماست

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اشاره به اعزام نیروی کار تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استفاده از فرصت‌های شغلی برای اعزام نیروی کار را ضروری دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حامد فروزان» در نشست با «لائودمارگونسالس آگوئیا نتو» سفیر برزیل در تهران، به همراه مدیران مجموعه‌های اقتصادی ۲ کشور تأکید کرد: روابط بسیار خوبی میان ایران و برزیل برقرار است.

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ایران و برزیل از سال‌ها پیش در زمینه اقتصادی و اجتماعی همکاری داشته و ظرفیت‌های خوبی برای افزایش همکاری‌ها وجود دارد.

وی، حجم مبادلات میان ۲ کشور را حدود ۵ میلیارد دلار بیان و اظهار کرد: انتظار داریم این رقم افزایش یابد.

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی علاوه بر ظرفیت‌های فنی و حرفه‌ای، بهزیستی، تأمین اجتماعی و نظام بیمه‌ای، پتانسیل‌های اقتصادی بسیاری در زیرمجموعه‌های خود دارد.

فروزان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تعاونی‌ها اشاره و بیان کرد: مایل به سرمایه‌گذاری مشترک بین دو کشور در زمینه تعاونی‌ها هستیم.

در ادامه این نشست «لائودمار گونسالس آگوئیا نتو» سفیر برزیل در ایران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و تبریک دهه فجر به دولت ایران خاطرنشان کرد: امروز ایران، اصلی‌ترین شریک تجاری برزیل است و تمایل داریم این روند ادامه پیدا کند.

وی افزود: در برزیل اعتقاد زیادی به همکاری‌های بخش دولتی، خصوصی و توسعه مناسبات وجود دارد.

وی تأکید کرد: به رغم تحریم‌ها علیه ایران، برزیل همواره در کنار ایران بوده و حجم بسیار خوبی از مبادلات میان دو کشور وجود دارد.

سفیر برزیل خاطرنشان کرد: در بخش تعاونی به ویژه در بخش کشاورزی تجربیات بسیار خوبی وجود دارد.

در ادامه این نشست نمایندگان برخی از شرکت‌های برزیلی و ایرانی به بیان و معرفی ظرفیت‌های خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار