آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۶۴۲۹
در خصوص ۹۰ درصد از اختلافات؛

هیئت هماهنگی شیعی با جریان صدر به تفاهم رسیده است

یک عضو هیئت هماهنگی شیعیان اعلام کرد که این هیئت در خصوص ۹۰ درصد از اختلافات با جریان صدر به تفاهم رسیده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جبار المعموری» عضو هیئت هماهنگی شیعیان عراق سخنانی را در خصوص تداوم مذاکرات و رایزنی‌های سیاسی میان این هیئت و رهبران جریان صدر، مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، عضو هیئت هماهنگی شیعیان در این خصوص تصریح کرد: هیئت هماهنگی شیعی در رابطه با ۹۰ درصد از مشکلات با جریان صدر به تفاهم رسیده است. تفاهمات برجسته‌ای میان دو طرف حاصل شده است.

وی افزود: جریان صدر یک گروه مهم در صحنه سیاسی عراق محسوب می‌شود و مشارکتش در دولت آتی تقریباً قطعی است. تفاهمات میان هیئت هماهنگی شیعی و جریان صدر به مراحل پیشرفته‌ای رسیده است.

این شخصیت عراقی عنوان کرد: انتظار می‌رود که اندک اختلافات باقی مانده میان هیئت هماهنگی شیعی و جریان صدر نیز پس از نهایی شدن پرونده ریاست جمهوری، حل و فصل شود. چندی پیش هم «محمود الحیانی» عضو ائتلاف «فتح» عراق گفته بود: بدون اتحاد میان هیئت هماهنگی شیعیان و جریان صدر قادر به تشکیل دولت آتی عراق نخواهیم بود. شکاف در داخل بیت شیعی منافع عراق را تأمین نمی‌کند.

این شخصیت عراقی در ادامه اظهاراتش همچنین عنوان کرد: هرگونه شکاف در داخل بیت شیعی موجب تأمین منابع برخی گروه‌های سیاسی خواهد شد. متأسفانه فروش پست‌ها و وزارتخانه‌ها از هم اکنون آغاز شده است.

گفتنی است، هیئت هماهنگی شیعیان عراق پیشتر اعلام کرده بود که بدون حضور ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی با جریان صدر ائتلاف نخواهد کرد. این درحالی است که مقتدی صدر همچنان بر لزوم کنار گذاشته شدن نوری المالکی از هرگونه ائتلاف دوجانبه تأکید دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار