به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مدیر عالی حرم مطهر رضوی در گفتگو با آستاننیوز درباره این طرح گفت: میزبانی خادمان امام رضا (ع) از زائران و مجاوران در دو قالب پذیرایی در حرم مطهر رضوی و همچنین توزیع غذای متبرک در مناطق حاشیهشهر مشهد در حال اجراست.
مصطفی فیضی افزود: در حال حاضر هر شب با توزیع حدود ۴هزار و پانصد پرس غذای متبرک، از زائران صحن و سرای رضوی در محل مهمانسرای حضرت رضا (ع) در وعده افطار پذیرایی میشود.
پهن شدن سفرههای اکرام رضوی در رواق حرعاملی
وی ادامه داد: از دوشنبه پنجم رمضان نیز طرح سفرههای اکرام رضوی در بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) آغاز شده و هر شب دو هزار روزهدار مهمان خوان پربرکت رضوی در محل رواق حُر عاملی میشوند.
توزیع یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته افطاری سبک
مدیر عالی حرم مطهر رضوی همچنین از توزیع بستههای افطاری سبک در حرم مطهر خبر داد و گفت: طرح توزیع بستههای افطاری سبک بین نمازگزاران حاضر در صفوف نماز جماعت بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) با هدف میزبانی شایسته از روزهداران زائر و مجاور از سوم ماه مبارک آغاز شده و در قالب این طرح تا پایان ماه مبارک، یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته افطاری سبک هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا بین نمازگزاران توزیع خواهد شد.
به گفته او این بستهها شامل خرما، شیر و کیک است که در جعبههای طراحی شده ویژه رمضان بستهبندی شده است.
فیضی به طرحهای میزبانی خادمان امام رضا (ع) از روزهداران در خارج از حرم نیز اشاره و اظهار کرد: با هدف پذیرایی از جمعیت بیشتری از زائران و مجاوران روزهدار امام رضا (ع)، توزیع غذای متبرک در حاشیه شهر مشهد و محلهای استقرار زائران در سطح شهر از پنجم رمضان شروع میشود و هر شب سه هزار پرس غذای طبخ شده در مهمانسرای حضرت در این محلها توسط خادمان آستان قدس رضوی توزیع میشود.
گفتنی است در این طرح، دعوتنامهها توسط خدام بارگاه منور رضوی در شهر و حاشیه شهر مشهد میان زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی توزیع میشود تا شیفتگان بارگاه منور رضوی از خوان نعمت سلطان خراسان بهرهمند شده و افطار میهمان بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) شوند.