به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیرضا امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هفتم خردادماه در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از پروژههای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بازدیدی از ساختمان قدیمی دانشکده بهداشت انجام شد که در حال بازسازی، تجهیز و آماده سازی برای انتقال دانشکده توانبخشی و دانشکده دندانپزشکی است.
امانی با بیان اینکه این دو دانشکده که خدمات بسیار خوبی را به مردم و دانشجویان ارائه میدهند، در یک ساختمان استیجاری متعلق به یکی از سازمانهای کشوری مستقر بودند که قرارداد اجاره آن به اتمام رسید و ناچار به جابجایی هستیم، گفت: نباید تجهیزات خاص این دو دانشکده از جمله ۱۲۰ یونیت دندانپزشکی را در یک ساختمان استیجاری نصب کنیم به همین دلیل تصمیم بر این شد که یک ساختمان مناسب برای این دو دانشکده انتخاب شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه ساختمان قدیمی دانشکده بهداشت برای این دو دانشکده در حال تجهیز و آماده سازی است، افزود: این ساختمان که ۶۵۰ متر مربع به فضای موجود آن اضافه شده در حال بهسازی است و امیدواریم پس از پایان ترم و تعطیلی کلاسهای درس، جابه جایی تجهیزات و امکانات این دو دانشکده به سرعت انجام گیرد تا خللی در روند آموزش دانشجویان ایجاد نشود. در مجموع، ظرف دو ماه آینده، این دو دانشکده در فضایی کاملا مناسب به مردم و دانشجویان ارائه خدمت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: در کمتر از یک ماه گذشته روند بهسازی این ساختمان با پیشرفت بسیار مناسبی پیش رفته است. بازسازی سبک، بهسازی اتاق ها، لوله کشی برای یونیتها و آزمایشگاهها در حال انجام است و امیدواریم طی یک ماه آینده این دو دانشکده به بهره برداری برسند.
امانی با بیان اینکه برای انتقال این دو دانشکده و بهسازی فضا در مرحله اول بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد، گفت: به نظر میرسد که ۱۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل کار تزریق شود و امیدواریم که در این جابه جایی خسارتی به تجهیزات این دو دانشکده که بسیار تخصصی هستند، وارد نشود و انتقال دانشکده به فضایی که متعلق به خود دانشگاه است و فشاری از دیگر سازمانها و ادارات را متحمل نمیشود، بدون خسارت انجام گیرد.
وی اضافه کرد: پیش بینی برای افزایش فضا در آینده نیز انجام شده است چراکه در ساختمان قبلی دانشکده دندانپزشکی، بالغ بر ۷۰ یونیت در فضایی محدود قرار گرفته بود و فضایی مناسب در اختیار دانشجویان و مردم نبود، اما در ساختمان جدید، فضایی کاملا استاندارد دیده شده و برای توسعه این دو دانشکده در آینده نیز فضای مناسبی در نظر گرفته شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات مثبتی در حوزه بهداشت و درمان، از جمله طرح دارویار، لحاظ شدن تعرفه پرستاران و تمهیدات ویژه برای بیماران صعب العلاج انجام شده است، گفت: در زمینه پروژههای عمرانی، طبق دستور دولت، پروژه جدیدی کلنگ زنی نمیشود مگر اینکه اعتبارات آن تامین شده باشد چراکه دولت با مشکل هزاران متر مربع پروژه نیمه کاره روبرو بود و بر همین اساس تمرکز دانشگاه بر این است که پروژه جدید را در صورت تامین اعتبار آغاز کند.
وی بیان کرد: احداث ساختمان معاونت بهداشتی، بدون بودجه در مجموعه ساختمان شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شد و نیمه کاره باقی ماند، اما در طول چند ماه اخیر به کمک وزارت بهداشت و دانشگاه، اعتبار جدیدی به آن تزریق و کار مجددا آغاز شده است، همچنین در کنار این پروژه، پروژه بیمارستان ولیعصر اراک به عنوان یک ابر پروژه که ساخت آن از عهده دانشگاه علوم پزشکی خارج است، پیشرفتهای خوبی داشته است، به طوری در ماههای اخیر از پیشرفت ۶۴ درصدی به پیشرفت ۹۵ در برخی از قسمتها رسیده و تجهیزات در حال ورود به پروژه است، البته کار در طبقات منفی یک و منفی دو بسیار زیاد است چراکه بخشهای مختلفی در این دو طبقه دیده شده و فعلا تمرکز کار در این دو طبقه است و امیدواریم که تا پایان سال پروژه را به اتمام برسانیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص دیگر پروژههای در دست احداث در حوزه بهداشت و درمان استان بیان کرد: پروژه ساخت بیمارستان زنان به پیشرفتهای خوبی رسیده است. متاسفانه وضعیت فعلی این بیمارستان در شان مردم استان نیست و باید این بیمارستان فضایی مناسب را برای بانوان فراهم کند و امیدواریم که امسال به ساختمان جدید منتقل شود، همچنین پروژه ساخت بخش دیالیز توسط خیر در حال انجام است. طبق قرارداد مقرر بود که این بخش تا سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ تحویل داده شود، اما با تزریق تعهدات دانشگاه، قول داده اند که امسال به سرانجام برسد و در حال حاضر پیشرفتهای بسیار خوبی داشته است.
وی با اشاره به پیشرفتهای مناسب در ساخت و تجهیز فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، گفت: متاسفانه در بخش موتورخانه بیمارستان با مشکل روبرو هستیم که از ابتدا فکری برای آن نشده است و پس از تحویل پروژه با پیشرفت ۸۵ درصدی با پروژه بدون شوفاژخانه و موتورخانه مواجه شدیم که امیدواریم این مشکل با سرعت حل شود و امسال به بهره برداری برسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اجرای پروژههای محرومیت زدایی در حوزه بهداشت اشاره کرد و افزود: این پروژهها شامل حال مراکز بهداشت و مراکز جامع سلامت میشود و در حال حاضر هیچ پروژه عمرانی غیرفعالی در دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود ندارد. طبق اعلام وزارت بهداشت، در حال حاضر ۲۵۰ هزار مترمربع پروژه بهداشتی، درمانی، اورژانسی و ... در استان در حال اجراست و از این حیث استان مرکزی رتبه اول را در میزان و متراژ پروژههای در حال ساخت دارد.