آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۱۳۰

هواپیمای مسافربری با بیش از ۲۵۰ سرنشین در هند سقوط کرد/ ۱۱۰ نفر کشته شدند + فیلم

شبکه تلویزیونی هند گزارش داد که یک هواپیمای مسافربری با بیش از ۲۵۰ سرنشین پس از برخاستن از فرودگاه حیدرآباد در دهلی نو، سقوط کرد.
هواپیمای مسافربری با بیش از ۲۵۰ سرنشین در هند سقوط کرد/ ۱۱۰ نفر کشته شدند + فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه ان.دی.تی‌وی روز پنجشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که هواپیمای بوئینگ ۷۸۷ دریم‌لاینر شرکت هوایی ایر ایندیا که بیش از ۲۵۰ سرنشین داشت، پس از برخاستن از فرودگاه احمدآباد سقوط کرد.

بر اساس این گزارش، این هواپیما به مقصد لندن در حال حرکت بود و بین ساعت ۱ تا ۲ بعد از ظهر به وقت محلی سقوط کرد. سیگنال هواپیمای ایر ایندیا در ساعت ۱۰:۰۸ به وقت محلی در ارتفاع ۶۲۵ فوت (۱۹۰ متر)، کمتر از یک دقیقه پس از برخاستن، قطع شد.

این شبکه تلویزیونی اضافه کرد: تصاویر از محل حادثه، دود غلیظ خاکستری رنگی را نشان می‌دهد که از زمین بلند می‌شود. حداقل بیست و چهار آمبولانس به محل رسیده‌ و در حال انتقال مجروحان به بیمارستان هستند.

بر اساس گزارش‌ها، دست کم ۱۱۰ نفر در این حادثه کشته شدند، در حالیکه تعداد سرنشینان هواپیما در اخبار ضد و نقیض ۲۴۲ تا بیش از ۲۵۰ نفر اعلام شده است.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار