کد خبر:۱۰۰۱۲۴۸
معاون آموزشی وزارت بهداشت:

موضوع کاهش تعهدات سهمیه مناطق محروم باید از سوی مجلس تغییر کند

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره موضوع کاهش تعهدات استفاده کنندگان از سهمیه مناطق محروم علوم پزشکی گفت: این موضوع به دلیل اینکه قانون مجلس است، باید از سوی مجلس تغییر کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  ابوالفضل باقری فرد در خصوص موضوع کاهش تعهدات افرادی که با استفاده از ظرفیت ۳۰ درصدی مناطق محروم که به صورت بومی در رشته‌های علوم پزشکی پذیرفته شده‌اند، گفت: این موضوع مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که بر اساس این ظرفیت در مناطق محروم پذیرفته شده‌اند تعهد داده‌اند که این افراد سه برابر مدت تحصیل در منطقه محروم باید بمانند. اما واقعیت این است که یک دانشجوی پزشکی ۷ سال تحصیل می‌کند و ۲۱ سال در منطقه محروم بماند، عملاً این فرد فرسوده می‌شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: این مسئله باعث شده است کسانی که اکنون قبول شده‌اند هم به هر دلیل به این تعهد تمکین نمی‌کنند. در یک بخش قانون آمده است که پس از گذراندن نیمی از تعهدات می‌توان برای تخصص اقدام کرد؛ بنابراین این میزان تعهد هم موجب عدم ارتقاء افراد می‌شود و هم اینکه زمان تعهد طولانی است.

وی اظهار داشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه در تلاش هستند که بتوانند زمان تعهدات را تقلیل دهند و یکسری تسهیلاتی بدهند. اگر این قانون همچنان ادامه داشته باشد در آینده نزدیک کسی این سهمیه را انتخاب نمی‌کند.

باقری فرد اضافه کرد: موضوع چند جانبه است و باید همه جوانب آن را در نظر گرفت، بخصوص که ممکن است تا اندازه‌ای از عدالت آموزشی دور باشد، ولی باید تمهیدات و تسهیلاتی دیده شود که هم افرادی که سهمیه منطقه محروم را انتخاب می‌کنند کمتر با مشکل مواجه شوند و هم از عدالت آموزشی دور نباشد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: با توجه به اینکه موضوع سهمیه مناطق محروم قانون مجلس است، باید از سوی مجلس تغییر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار