کد خبر:۱۰۰۱۳۳۴
معرفی کسب‌وکار‌های نوپا |

۴ خدمت نوین یک کسب‌وکار دیجیتال برای سهولت پرداخت‌های مشتریان حقیقی و حقوقی + فیلم

کسب و کار دیپس با ۴ خدمت نوین میزبان پرداخت کلیه کسب و کار‌های حقیقی و حقوقی شده تا صف‌های طولانی را از بین ببرد و زمان را برای مشتری‌ها ذخیره کند.

علیرضا زارعی، یکی از بنیانگذاران کسب و کار دیپس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیت این شرکت بیان کرد: این شرکت حدود سه سال است که در حوزه درمان و سلامت وارد شده و کار اصلی ما تولید فاکتور دیجیتال و پرداخت مرحله‌ای است.

زارعی دیپس را به‌عنوان یک راهکار جهت پرداخت تعاملی و هوشمند سازی پرداخت معرفی کرد و گفت: به واسطه حضورمان در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مشاهده کردیم که بیماران و همراهان آن‌ها برای پرداخت گاهی با صف‌های طولانی مواجه می‌شوند لذا به فکر راهی برای حل این مشکل افتادیم و کسب‌وکار دیپس را راه‌اندازی کردیم.

وی با اشاره به ۴ خدمت ارائه شده از سوی این کسب‌وکار گفت: فاکتور دیجیتال، پرداخت مرحله ای، پرداخت‌های کلان، گردش کار مکانیزه ۴ خدمتی هستند که هر کدام می‌تواند به صورت مجزا مورد استفاده قرار گیرد. حذف صف در کسب و کار‌های مرتبط با مشتری، میزبانی پرداخت کلیه کسب و کار‌های حقیقی و حقوقی، تولید فاکتور دیجیتال تعاملی، و راهکار‌های پرداخت برای مبالغ کلان تنها بخشی از خدماتی است که مجموعه دیپس ارائه می‌کند.

بنیانگذار کسب و کار دیپس اظهار داشت: درحال حاضر دیگر دیپس محدود به بیمارستان‌ها نیست و در هر حوزه‌ای می‌تواند وارد شود. درواقع رسالت دیپس از بین بردن صف و ذخیره زمان برای مشتری کسب و کارهاست.

وی با اشاره به میزبانی پرداخت برای کسب و کار‌ها توضیح داد: ما اطلاعات فاکتور را از کسب و کار می‌گیریم و در قالب فاکتور دیجیتال تولید می‌کنیم و لینک برای مشتری ارسال می‌شود. در آن زمان مشتری می‌تواند فاکتور را مشاهده و در صورت نیاز از طرق چت تعاملی با کسب و کار مربوطه مرتبط شود و پرداخت خود را در یک یا چندمرحله انجام دهد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار