کد خبر:۱۰۰۳۵۲۱
محمدی تشریح کرد

فرآیند داوری بخش گروه های پژوهشی و زیرساخت های رویداد گام دوم دانشگاه ازاد در ستاد مرکزی رویداد گام دوم

مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد فرآیند داوری بخش گروه های پژوهشی و زیرساخت های رویداد گام دوم دانشگاه ازاد در ستاد مرکزی رویداد گام دوم را تشریح کرد.
فرآیند داوری بخش گروه های پژوهشی و زیرساخت های رویداد گام دوم دانشگاه  ازاد در ستاد مرکزی رویداد گام دوم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالله محمدی، مدیر کل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه از شروع فرآیند داوری بخش گروه‌های پژوهشی و زیر ساخت در سطح سازمان مرکزی خبر داد. رئیس کمیته گروه پژوهشی و زیر ساخت رویداد با اعلام این خبر عنوان کرد که تا آخرین روز کاری سال ۱۴۰۰ واحد‌های دانشگاهی فرصت ثبت اطلاعات در سامانه رویداد (azadtech.iau.ir) را داشتند که بر این اساس در حوزه‌های مختلف ۸ گانه رویداد شامل کشاورزی و صنایع غذایی و تبدیلی، دارو و تجهیزات پزشکی و فراسودمندها، محصول شیمیایی، ماشین آلات و تجهیزات فناورانه، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، صنایع خلاق، فرهنگی و هنری و گردشگری، فناوری آب و محیط زیست و نساجی، چرم و فناوری‌های مرتبط بیش از ۳۵۰۰ هسته پژوهشی، گروه پژوهشی، هسته آزمایشگاهی و زیر ساخت ثبت شده است.

محمدی افزود: پس از ثبت اطلاعات و انجام دو مرحله داوری در واحد‌های دانشگاهی و در استان‌ها به منظور ارزیابی این اثر‌ها در سطح سازمان مرکزی، دو تیم مختلف داوری در دو بخش گروه‌های پژوهشی و زیر ساخت تشکیل شده است. این تیم‌ها علاوه بر داوری پرونده‌های ثبت شده، مسئولیت تعریف الگوی مناسب برای ارایه در زمان برگزاری رویداد را داشته و در اردیبهشت ماه نسبت به آموزش گروه‌های پژوهشی و زیر ساخت اقدام خواهند کرد. در بخش آموزش تاکید بر نحوه پرورش ایده‌ها و شکل ارایه آن به صندوق‌های پژوهش وفناوری و همچنین به صنایع و سازمان‌ها به منظور کسب حمایت‌های ایشان خواهد شد.

این مقام مسئول در نهایت از کلیه روسای شورای پژوهش وفناوری استانی و همچنین روسای مراکز خدمات آزمایشگاهی وکارگاهی استان‌ها خواست با توجه به امکان ویرایش داده‌ها مجدد پرونده‌های ثبت شده را بررسی کرده و نواقص احتمالی را رفع نمایند. بدیهی است با توجه به تاکید اصلی رویداد بر کیفیت تیم ها، پرونده‌های ناقص در صورت عدم تکمیل و عدم امکان اصلاح رد خواهد شد و تمام تلاش تیم داوری انتخاب بهترین ایده‌ها متناسب با نیاز جامعه و کاربردی بودن آن خواهد بود.

لازم به ذکر است رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاورد‌ها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه در سطح ملی با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتاپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق، از تاریخ ۸ تا ۱۱ خرداد ماه سال جاری در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار