گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومه رفعتی؛ رهبر معظم انقلاب درباره کرامت زنان می فرمایند: احترام زن و تکریم زن یک مسئله است که این حتما باید مورد توجه و عنایت خاص باشد. رفتارهای زنان در محیط خانوادگی، در محیط کسب و کار، در محیط سیاست، در محیط اجتماعی، یک مسئله است؛ رفتار با زنان هم یک مسئله است. رفتار با زنان، ناظر به مردان است؛ چه مردان خانواده، مثل پدران، برادران و همسران و چه مردانی که در محیط های کاری برخورد می کنند. رفتار با زن باید احترام آمیز، محبت آمیز، همراه با نجابت و همراه با عفت باشد. بنابراین، هم تکریم زن، هم وظیفه زن، هم وظیفه نسبت به زن، جداگانه باید مورد توجه و برنامه ریزی قرار بگیرد.
بدون تردید اتفاق فوتبال ایران و لبنان که منجر به اهانت به زنان و از همه مهم تر بهانه دادن دست دشمنان بود محکوم و باید مقصرین مجازات شوند. دشمنان از همان ابتدای انقلاب تمام تلاش خود را در جهت تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام دادند. حال این امر اوایل انقلاب با ترور شخصیت ها انجام می گرفت و اخیرا از طریق فضای مجازی و ماهواره و جنگ نرم. به مراتب آثار جنگ نرم بسیار بدتر است، همان چیزی که ما امروزه در برخی زمینه ها شاهد آن هستیم. دشمن سعی دارد فرهنگ ایرانی-اسلامی را با تبلیغات گسترده خود مورد هدف قرار بدهد و فرهنگ غربی را در جامعه اسلامی نهادینه کند، فرهنگی که در خود غرب شکست خورده است. بدون شک تمامی مسئولین باید در امور و مسائل دقت داشته باشند تا بهانه به دشمن ندهند و افکار عمومی تحت تاثیر جنگ رسانه ای دشمن قرار نگیرد.
قطعا با افزایش آگاهی عمومی و رعایت موازین شرعی می توان زمینه را برای حضور بانوان فراهم نمود، البته ذکر این نکته لازم است که محیط و جو ورزشگاه نیز باید به گونه ای باشد که کرامت بانوان حفظ گردد. انقلاب اسلامی ایرانی نظامی برآمده از مردم و اسلام است. در اسلام حفظ کرامت زنان جایگاه مهمی دارد و از سوی دیگر مسئولین نیز باید قدر مردم را دانسته و از وقایع مشابه جلوگیری شود، چراکه همین مردم مسئولین را انتخاب می کنند. حال به نقش زنان در انقلاب اسلامی پرداخته می شود: نقش زنان در عرصه های مختلف در انقلاب اسلامی بسیار مهم بوده است. هم در بحث پیروزی انقلاب و هم در بحث هشت سال دفاع مقدس میتوان به اهمیت جایگاه زنان در عرصه اجتماعی و سیاسی پی برد. جمهوری اسلامی نیز در حوزه زنان دستاوردهایی داشته که از جمله آن به ارتقا علم و آگاهی عمومی اشاره کرد: در سال ۵۷ میزان سواد ۲۴ درصد بوده که تنها ۱.۴ درصد زنان هیئت علمی دانشگاهها بودند، اما به برکت انقلاب اسلامی ایران این رقم از نظر سواد به بالای ۸۲ درصد و براساس آمار در سال ۱۳۹۶، ۲۴ درصد زنان عضو هیئت علمی دانشگاه ها هستند. از سوی دیگر نقش آفرینی بانوان در عرصه های ورزشی و بین المللی نیز از دیگر دستاوردها بود.
طبق سخن مقام معظم رهبری(مدظله العالی): افتخار فقط این نیست که سرود ملی مان را بخوانند؛ البته این افتخار است اما بالاتر از این افتخار این است که مثلا آن قهرمان خانم بیاید و روی سکوی قهرمانی با چادر بایستد، این از آن پرچم که بالا می رود مهم تر است، این نشان دهنده ی روحیه ی قوی زنان ایرانی مسلمان است. به تعبیری می توان این جمله را تشبیه به سکوی عفت و اقتدار کرد. در عرصه سیاسی نیز همواره زنان نقش مهمی را ایفا و مناصب مختلفی را چه در قوه مقننه، قوه مجریه و جاهای دیگر ایفا می کنند. در آخرلازم به ذکر است بر اساس گفته مسئولین باید با خاطیان برخورد شود و قطعا مردم نیز خطای یک یا چند نفر را پای انقلاب نگذاشته و برای انقلابی که برآمده از اسلام است و خون های بسیاری برای حفظ آن ریخته شد پایبند بوده و عهد و پیمان خود را با ولی فقیه خود امام خامنه ای حفظه الله بسته اند و برای اعتلای نظام اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی می کوشند.
معصومه رفعتی - دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.