کد خبر:۱۰۰۶۲۷۲

تولید پردازشگر خودرو‌های سنگین منجر به صرفه‌جویی ارزی شد

یکی از اصلی‌ترین برد‌های کامپیوتر خودرو‌های سنگین، در داخل کشور تولید شد تا صرفه جویی ارزی محقق شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ایوب جعفری عضو هیئت مدیره شرکت ایده فناوران الکترونیک پارسان با اشاره به این که برد نوع خاصی از خودرو‌های سنگین در داخل کشور بومی سازی شده است، گفت: برد موتور جز یکی از اصلی‌ترین برد‌های ECU خودرو‌های سنگین اسکانیا به شمار می‌رود که وظیفه مدیریت و کنترل عملکرد سیستم موتور و سوخت رسانی خودرو را بر عهده دارد.

کارآمد در شرایط محیطی مختلف

از این برد ایران‌ساخت، در کنترل سنسور‌های موتور‌های خودروی اسکانیا استفاده می‌شود. برد s۶ تولید شده در داخل کشور از کیفیت مشابه نمونه خارجی برخوردار است. این برددر تمامی شرایط اقلیمی کشور مورد آزمایش قرار گرفته و از کیفیت مناسب برخوردار است. همچنین مدل‌های مختلف آن در کامیون‌ها و اتوبوس‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

صرفه جویی ارزی

برد ایران‌ساخت، دارای هزینه تمام شده‌ای یک‌سوم نمونه خارجی است و از این جهت نیز می‌تواند صرفه اقتصادی داشته باشد. شرکت ایده فناوران الکترونیک پارسان تا کنون توانسته با تولید برد s۶ مبلغ ۶۰۰ هزار یورو صرفه جویی ارزی برای کشور رقم بزند.

کیفیت برد تولید شده در داخل کشور به قدری بالا بود که حتی از سوی شرکت اسکانیا نیز تاییدیه دریافت کرده و شرایط صادرات محصول فراهم شده است.

ایجاد ۵۰ فرصت شغلی

این مدیر حوزه دانش بنیان با اشاره به این که حدود ۵۰ فرصت شغلی در شرکت ایده فناوران الکترونیک پارسان ایجاد شده است، توضیح داد: حجم نیاز بازار داخلی به میزانی بوده است که هنوز شرایط برای صادرات فراهم نشده است، اما بزودی تلاش می‌شود تا برد s۶ به کشور ترکیه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر شود.

تامین قطعات خودرو در شرایط تحریمی یکی از نیاز‌های کشور است و می‌تواند در قیمت تمام شده خودرو‌ها نقش موثری داشته باشد و نیاز به خارج از کشور را کم کند. در همین راستا ضرورت دارد تا بیش از گذشته از شرکت‌های دانش بنیان حمایت شود تا موتور اقتصاد کشور به چرخش درآید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار