به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید سهراب پور دبیر همایش و عضو هیات مدیره انجمن مهندسان مکانیک ایران در سی امین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران گفت: به لحاظ قدمت، این انجمن یکی از پر سابقهترین انجمنهای کشور است و در سال ۱۳۶۷ گروهی از اساتید گردهم آمدند و با طی مراحل سختی بعد از سه سال پیگیری، مجوز تاسیس این انجمن را از وزارت کشور دریافت کردند و بالاخره در سال ۱۳۷۰ این انجمن به طور رسمی شروع به کار کرد.
وی در ادامه از بنیانگذاران انجمن مهندسان مکانیک ایران نام برده و افزود: رشته مهندسی مکانیک یکی از رشتههای وسیع علمی است و طیف گستردهای که این علم دارد، به زمینههای متفاوت و متنوعی مرتبط میشود و جا دارد در این مراسم یادی از هیئت موسس و بنیانگذاران این انجمن بشود که برخی از آنها در حال حاضر در قید حیات نیستند، اما حاصل زحمات آنها همچنان در حال فعالیت است.
سهراب پور در معرفی فعالیتهای انجمن مهندسان مکانیک ایران، گفت: از مهمترین این فعالیتها میتوان به برگزاری کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک ایران در بهار هر سال و همچنین برگزاری کنفرانسهای دانشجویی که پاییز هر سال برگزار میشود اشاره کرد.
وی توضیح داد: انجمن دارای دو نشریه علمی به زبان فارسی و یک نشریه به زبان انگلیسی است که به طور مرتب منتشر میشود و این انجمن هر سال به صاحبان بهترین رسالهها و مقالات دانشجویی، هدایایی تقدیم میکند و همچنین به استاد و مهندس برجسته سال هم جوایزی اهدا میشود.
سهراب پور ادامه داد: در کنفرانس امسال که هم به صورت حضوری و هم به صورت برخط برگزار میشود و عدهای از عزیزان از استانهای مختلف در آن حضور دارند، صنایع مختلف حضور پر رنگ تری دارند و این باعث امیدواری و خرسندی است که ارتباط بین صنعت و دانشگاه مورد توجه قرار گرفته و به آن اهمیت ویژهای باید داد و ما این را به فال نیک میگیریم و قطعا در آینده نزدیک نتایج این تقویت ارتباط شکل گرفته را خواهیم دید.
وی افزود: این کنفرانس هر سال در یکی از دانشگاههای کشور برگزار میشد که امسال با حمایت دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر آقا میری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، در این دانشگاه برگزار شد.
عضو هیات مدیره انجمن مهندسان مکانیک ایران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: به لحاظ آماری ۵۳۶ اثر در کنفرانس مهندسی مکانیک امسال پذیرفته شده و ۶ سخنران داخلی و خارجی در این کنفرانس حضور داشته و مجموعا ۱۳ کارگاه و ۱۰۸ نشست در این کنفرانس برگزار خواهد شد.