آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۶۳۱۳
فناوری شناختی؛

فناوری شناختی آموزش‌ها و بازی‌های مؤثر در حوزه پرورش مغز و ذهن توسعه یافت

طراحی و توسعه بازی‌ها و آموزش‌هایی برای پرورش مغز و ذهن کودکان و نوجوانان توانسته است به ارتقای مهارت‌های فکری و شناختی آنان کمک کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیاری از خصوصیت‌های فردی ما به نیمکره‌های راست و چپ مغزمان بستگی دارند و نیاز است توانمندی‌های این دو نیمکره افزایش یابد. بر اساس تحلیل‌های متخصصان حوزه شناختی، پرورش ذهن و مغز در سنین پایین و حتی بزرگ‌سالان از مسائل مهمی است که نباید از آن غافل شد.

افزایش دقت و سرعت عمل
ارتقای مهارت‌های محاسبات ذهنی در قالب پروژه چرتکه، یکی از پروژه‌های فناورانه است که توسط شرکت کودکان هوشمند با هدف پرورش ذهن و مغز در قشر کودک و نوجوان، توسعه یافته است.

در این شرکت، آموزش‌ها و بازی‌هایی که مغز و ذهن را تقویت می‌کند، در دستور کار قرار گرفته است. آموزش باعث پرورش نیم‌کره راست مغز می‌شود و این نیم‌کره ازلحاظ عملکرد قوی‌تر از نیم‌کره چپ است.

پرورش نیم‌کره‌های مغز
پروژه چرتکه باعث می‌شود محاسبات با سرعت بیشتری انجام شود بلکه اثر نامحسوسی در پرورش نیم‌کره‌های مغز دارد و خوداتکایی، عزت‌نفس و دقت و سرعت عمل در دروس دیگر را افزایش می‌دهد.

همچنین بسته‌های آموزشی متنوع دیگری طراحی شده است که هوش طلایی برای پیش‌دبستانی تا چهارم دبستان و بسته آموزشی دانشمند کوچک در حوزه علوم تجربی و آزمایشگاه ازجمله آن‌ها به شمار می‌رود.

برگزاری مسابقات ملی محاسبات ذهنی
در دوران کرونا و با توجه به نیاز حوزه آموزش، بسته آموزشی برای ۴ درس علوم، ریاضی، فارسی و نگارش از کلاس اول تا ششم دبستان با قیمت مناسب طراحی شد. همچنین اپلیکیشن آموزشی نیز به مرحله تولید انبوه رسید.

علاوه بر عرضه محصولات و پروژه‌های مختلف، تاکنون بیش از ۳۵۰۰۰ مربی آموزش دیده‌اند و در آموزش مربیان به‌شرط اشتغال در دستور کار قرار گرفته است.

با حمایت و اولویت‌بندی توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زمینه برای توسعه آموزش‌های جدید در حوزه پرورش ذهن و مغز فراهم شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار