به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری، معادن فرهنگی وزارت علوم در نشست خبری سیزدهمین جشنواره بین المللی فارابی که امروز برگزار شد، گفت: جشنواره بین المللی فارابی در تعاملات علوم انسانی موثر بوده و نشانه مهم گفتگوی تمدنی در جهان اسلام در دوره خودش بوده است.
وی افزود: علی رغم گام های موثری که در حوزه علوم انسانی برداشته شده، متاسفانه این علوم نتوانسته تصویری از علم نافع خودش به مردم ارائه دهد.
معادن فرهنگی وزارت علوم تصریح کرد: علوم انسانی جایگاه موثری در جهان داشته و مسیر توسعه کشورها را مشخص می کند و شکل دهنده گذشته، حال و آینده جوامع است. بیش از نیمی از فضای علمی دانشگا هها متعلق به علوم انسانی است که ورود به آن از اهمیت خاصی برخوردار است.
کلانتری با بیان اینکه قائم مقام وزیر علوم نیز در این حوزه منصوب شده، است، گفت: جشنواره فارابی با ابن گام هایی که برداشته می تواند در قامت قطب نمای علوم انسانی و همچنین فرصتی برای بررسی فضای علوم انسانی کشور باشد.
معاون فرهنگی وزارت علوم اضافه کرد: جشنواره فارابی در آیین نامه های ارتقا و آیین نامه های تشویقی وزن پیدا کرده و نقش ایفا می کند.