آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۸۹۷۵

سرمایه‌گذاری برای تولید ۴۵۰ تـُن نانولوله‌کربنی تک‌جداره در چین

یکی از شرکت‌های مستقر در چین در حال سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی کارخانه‌ای به منظور تولید ۴۵۰ تن نانولوله‌کربنی تک‌جداره در سال است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از شرکت‌های مستقر در چین در حال سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی کارخانه‌ای به منظور تولید ۴۵۰ تن نانولوله‌کربنی تک‌جداره در سال است.

شرکت علم و فناوری تیانیا (Tiannai science and technology) اعلام کرد که قصد دارد در پروژه‌ای به منظور تولید سالانه ۴۵۰ تن نانولوله کربنی تک جداره با مجموع ارزش حدود ۱٫۲ میلیارد یوان سرمایه‌گذاری کند. این پروژه در سه فاز برنامه‌ریزی شده است که هر فاز با خروجی سالانه ۱۵۰ تن نانولوله کربنی تک‌جداره و مجموع خروجی سالانه ۴۵۰ تن نانولوله کربنی تک‌جداره است.

قرار است یک شرکت تابعه در منطقه پنگشان در شهر میشان، استان سیچوان تاسیس شود تا در ساخت سالانه ۱۲۰۰۰۰ تن دوغاب رسانا با فناوری شرکت تیانیا سرمایه‌گذاری کند. انتظار می‌رود کل سرمایه‌گذاری این پروژه حدود ۲ میلیارد یوان باشد.

نانولوله‌های‌کربنی دارای کاربرد‌های متعددی هستند و در جوهر‌های نانویی، کاتد باتری، کامپوزیت‌های ساختاری پیشرفته، فیلم‌های گرمایشی، الکترود‌های شفاف، نانو دستگاه‌ها، نمایشگرها، حسگر‌های شیمیایی، باتری‌ها و ادوات ذخیره‌سازی انرژی استفاده می‌شوند.

پیش‌بینی می‌شود بازار نانولوله‌های کربنی از ۸۷۶ میلیون دلار در سال ۲۰۲۱ به ۱۷۱۴ میلیون دلار در سال ۲۰۲۶ با رشد سالانه ۱۴٫۴ درصد بین سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۶ رشد کند. عامل محرکه در بازار نانولوله‌های کربنی خصوصیات مکانیکی ذاتی نانولوله‌های کربنی است که آن‌ها را به نانومواد جذابی در صنعت تبدیل می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار