کد خبر:۱۰۲۳۲۹۳

بیش از ۱۴ هزار محصول دانش‌بنیان و خلاق ارائه شد تا به نیاز صنایع پاسخ دهد

در حال حاضر ۱۴ هزار و ۱۸۶ محصول در حوزه‌های سلامت، شهر هوشمند، کشاورزی، گاز و پتروشیمی عرضه شده است تا پاسخ گوی نیاز‌های کشور باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتصال نیازمندی‌ها به توانایی و ظرفیت‌های بومی یکی از روش‌هایی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال آن است. اینکه فضایی ایجاد شود تا شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق بتوانند توانمندی‌های خود را به صنایع، افراد حقیقی و شرکت‌های خریدار این محصولات و خدمات معرفی کنند.

بر همین اساس در حال حاضر ۱۴ هزار و ۱۸۶ محصول در حوزه‌های سلامت، شهر هوشمند، کشاورزی، گاز و پتروشیمی عرضه شده است تا پاسخ گوی نیاز‌های کشور باشد. در واقع پلی ارتباطی میان تولیدکنندگان و خریداران این محصولات و خدمات شکل گرفته است و نیاز‌ها بر اساس توانمندی‌ها مرتفع می‌شود.

شناسایی و ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری، جلب سرمایه‌گذاران، تسهیل روند تجاری‌سازی دانش‌فنی و سایر فعالیت‌های حرفه‌ای که منجر به «توسعه بازار فناوری» می‌شود هدفی است که در قالب فن بازار ملی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ثمر نشسته است.

از جمله محصولاتی که در این زیست بوم عرضه شده است می‌توان به «دستگاه‌های آزمایشگاهی دانش‌بنیان صنعت نفت، دستگاه‌های اندازه گیری خواص الکترونیکی»، «انواع اتصالات، قطعات و مخازن کامپوزیتی مورد استفاده در صنایع مختلف»، «ساخت انواع قطعات پلیمری شامل انواع قطعات لاستیکی و کامپوزیتی مهندسی صنایع مختلف»، «سامانه مدیریت نگهداری و تعمیر تجهیزات (CMMS)»، «طراحی وتولید نرم افزار و وب سایت، تولید اپلیکیشن موبایل، خدمات پشتیبانی، مشاوره و مارکتینگ و مولتی مدیا»، «دستگاه بادکن تمام اتوماتیک ۴۰۰۰ بطری پت در ساعت» و ... اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار