آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۶۱۴

وحید جلیلی: ایران با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، تمدن غرب را به چالش کشیده است

در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما، برنامه‌ای برای بازدید دانشجویان از این ساختمان برگزار شد. در این برنامه، وحید جلیلی، قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما، با تأکید بر اهمیت انرژی هسته‌ای و صنعت هسته‌ای درون‌زا، گفت ایران امروز با اتکا به مبانی معرفتی و نیروی انسانی خود، الگوی جدیدی برای بشریت معرفی می‌کند که تمدن غرب را به چالش کشیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درپی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما و تخریب بخش‌های زیادی از آن، برنامه‌ای جهت بازدید دانشجویان از این ساختمان، به همت سازمان بسیج دانشجویی کل کشور و با حضور وحید جلیلی (قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما)، علیرضا کیخا (معاون اموراستان‌های سازمان صدا و سیما) و هادی قاسمی (رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور) تدارک دیده شد.

 

در جریان این بازدید وحید جلیلی، قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما گفت: اگر انرژی هسته‌ای داشته باشید و صنعت هسته‌ای درون‌زا ایجاد کنید، با اتکا به نوابغ و دانشمندان خودتان به این چرخه به طور کامل دست پیدا کنید و در عین حال بمب هسته‌ای نداشته باشید، دیگر دشمن شما یک تهدید امنیتی نخواهد بود. در آن صورت، شما رقیب تمدنی خواهید شد.

 

وی گفت: شما ۷۰۰ سال تمدن غرب را به چالش خواهید کشید. آنها ۷۰۰ سال است که می‌گویند جهان بدون خدا، بدون معنویت و بدون آخرت، جای امن‌تر و مرفه‌تری است. اما ایران امروز با اتکا به مبانی معرفتی و آرمانی خود و بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم نیروی انسانی‌اش، گزینه‌ای جدید بر روی میز می‌گذارد و الگوی تازه‌ای را به عالم و بشریت معرفی می‌کند. این همان چیزی است که تمدن غرب را می‌ترساند. وقتی ایران در یک شب چندین نفر از دانشمندان برجسته جهان را به شهادت می‌رساند، در کنار سرداران عزیز خود، این اقدام به چالش کشیدن الگوی تمدن غرب است. نبرد امروز، نبردی تاریخی و تمدنی است، نه درگیری ساده منطقه‌ای یا نظامی.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار