آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۸۷۶۸
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

بنیاد ملی نخبگان به رشد نخبه‌پروری درمراکز مذهبی علاقه‌مند است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: ما به عنوان بنیاد ملی نخبگان علاقه‌مندیم که مسائل نخبه‌پروری درمراکز مذهبی و مساجد رشد و نمو پیدا کند چون مسجد نماد یا مرکز اصلی مراکز دینی و مذهبی کشورمان است.

بنیاد ملی نخبگان به رشد نخبه‌پروری درمراکز مذهبی علاقه‌مند است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، باقری مقدم، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در آئین رونمایی از کتاب میزان – برنامه جامع مجموعه‌های علمی، تربیتی و نخبه پرور – که از سوی کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولا گر و به سفارش بنیاد ملی نخبگان تالیف شده است، گفت: کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولاگر یک مجموعه مردمی است و هیچ ماموریتی از طرف دولت و حاکمیت برای آن مشخص نشده، اما این کانون طی ۳۰ سال گذشته به صورت خودجوش در راستای نخبه پروری به خوبی گام برداشته و قطعا تلاش‌های آن‌ها مقبول درگاه الهی خواهد بود.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولاگر مورد توجه رهبر معظم انقلاب هم قرار گرفته و این فعالیت‌ها را تایید کرده اند، افزود: ایشان به بنده و امثال بنده که دارای مسئولیت‌های رسمی در کشور هستیم گوشزد کردند که حتما از نتایج فعالیت‌های کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولاگر بهره‌مند شویم.

باقری مقدم افزود: بنده از این جهت عرض می‌کنم که نتیجه فعالیت‌های کانون دانش پژوهان مسجد لولاگر مورد توجه قرار گرفته که خوشبختانه این کانون توانسته استعداد‌های برتر کشوری را که در المپیاد‌های ملی و بین المللی موفق بوده اند شناسایی و پرورش دهد. مضاف بر این، این کانون علاوه بر توانمندی علمی مخاطبان خود توانسته آن‌ها را به زیور تربیت اسلامی و معنویت نیز آراسته کند به گونه‌ای که این عزیزان امروز در مجموعه‌های فرهنگی و مساجد مشغول خدمت بوده و منشا اثر هستند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ما سال هاست که مسجد را به عنوان کانون انقلاب می‌شناسیم و مساجد به ویژه در قبل و اوایل انقلاب این نقش را به خوبی ایفا کردند و ما امروز با برگزاری آئین رونمایی از کتاب میزان در مسجد لولاگر می‌خواهیم توجه کشور را به این نکته جلب که نخبه پروری می‌تواند ریشه در مساجد داشته باشد.

وی افزود: ما به عنوان بنیاد ملی نخبگان علاقه مندیم که مسائل نخبه پروری درمراکز مذهبی و مساجد رشد و نمو پیدا کند چون مسجد نماد یا مرکز اصلی مراکز دینی و مذهبی کشورمان است.

باقری مقدم با اشاره به ویژگی‌های کتاب میزان گفت: کتاب میزان نه تنها از بعد علمی یک الگوی نخبه پروری است بلکه در این کتاب به ابعاد معنوی و تربیتی نخبگان و استعداد‌های برتر نیز توجه شده و دوستان در این کتاب به ارائه راهکار، الگو و رویه پرداخته اند با این اوصاف امیدواریم مدارس، مساجد و دیگر کانون‌های نخبه پروری کشور نیز از این الگو بهره‌مند شوند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: ما وظیفه خود می‌دانیم که هم از فعالیت‌های نخبه پروری کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولاگر حمایت کنیم و هم قدردان تلاش‌های چند ساله آن‌ها باشیم و از طرفی بتوانیم به اندازه وسع و توان خود به آن‌ها کمک کنیم تا این جریان در کشور تقویت شود و توسعه یابد.

وی تصریح کرد: درخواست من از کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولاگر این است که الگوی این کانون را در سطح کشور توسعه بدهند چرا که ما در استان‌های محروم نیز استعداد‌های باطراوتی داریم که باید بتوانیم با استفاده از الگو‌هایی مشابه الگوی کانون دانش پژوهان نخبه مسجد لولاگر آن‌ها را شناسایی و توانمند کنیم و از ظرفیت آن‌ها بهره‌مند شویم.

کد ویدیو

باقری مقدم با بیان اینکه بنده از تمام نخبگان دین باور و متعهدی که به جریان نخبه پروری مسجد لولاگر پیوسته اند قدردانی می‌کنم، افزود: ما ضمن حمایت از فعالیت‌های این کانون از آن‌ها دعوت می‌کنیم تا با تشکیل یک شبکه فعالیت‌های خود را در سطح کشور گسترش دهند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار