کد خبر:۱۰۳۷۷۴۶

تبدیل دستاورد‌های پژوهشی نخبگان به محصولات دانش‌بنیان تسهیل شد

کاربردی‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و دانشی کشور که یکی از ارزش‌های افزورده فراموش شده در کشور است با اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش‌بنیان محقق خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استفاده از ظرفیت انسانی و بهره گیری درست از توانمندی آن‌ها یکی از راهکار‌های موثر در توسعه علمی و فناورانه کشور است که باید با الزامات و ساز و کار‌های قانونی انجام شود. قانون جهش تولید دانش بنیان یکی از ابزار‌هایی است که می‌تواند کشور را در دست یابی به این هدف یاری کند.

قانونی که نیروی انسانی و دانش را اساس و پایه دارایی‌های کشور در زیست بوم فناوری و نوآوری می‌داند و بر توجه ویژه به این ثروت ملی تاکید دارد. در آیین‌نامه‌های اجرایی آن هم چنین تکالیفی برای دستگاه‌های مرتبط تعریف و تدوین شده است.

در یکی از مواد این آیین نامه آمده که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف است با همکاری بنیاد ملی نخبگان؛ سازوکار‌های تسهیل تبدیل دستاورد‌های پژوهشی نخبگان در طرح‌های بنیاد ملی نخبگان به محصولات و شرکت‌های دانش بنیان را فراهم و اجرایی کند.

قانون جهش دانش بنیان یک بسته متنوع و چندبعدی است که از حفظ و توسعه بازار و تامین مالی تا مسایل حقوقی و استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان را پوشش می‌دهد. به زودی باید منتظر دستاورد‌های این قانون، از جمله تزریق منابع مالی جدید از سوی شرکت‌های بزرگ و صنعتی کشور، بازار سرمایه و بانک‌ها به زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار