به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود گنجی درباره وضعیت خوابگاههای دانشگاه شهیدبهشتی گفت: طبق سرکشی که از خوابگاهها داشتیم، برای دانشجویان زحمات بسیار زیادی کشیده شده و دانشگاه شهیدبهشتی هم بیشترین ظرفیت خوابگاه و هم باکیفیتترین خوابگاهها را دارد. ما در صندوق رفاه در ارتباط با وضعیت دانشجویان خوابگاهی نگرانی خاصی نداریم، اما مسائل خوابگاهی موجود، متوجه کلیهی دانشگاههای کشور است و چند ریشهی اصلی دارد که به برخی از سیاستگذاریهای ما، دانشگاهها و وزارت علوم بازمیگردد.
وی با بیان اینکه ۱۶ درصد بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به تغذیهی دانشجویی اختصاص دارد، اظهار کرد: دانشگاه شهید بهشتی، ۶ هزار دانشجوی خوابگاهی دارد. براساس آماری که به صندوق رفاه اعلامشده، حدود ۲ هزار نفر از این دانشجویان واجد شرایط هستند و باقی دانشجویان که به آنان اسکان داده شده، فاقد تراز و سنواتی هستند. با مساعدت مسئولان دانشگاه شهید بهشتی، امکان معرفی اسکان این دانشجویان نیز فراهم شده است.
گنجی ادامه داد: تعدادی از خوابگاههای دانشگاه تا به حال ثبت نشدهاند؛ براساس نامهی وزیر محترم علوم، هر خوابگاهی اعم از خوابگاه خیرین میتواند ثبت شود، اما بودجهی موردنظر در جایی که خیر خواسته خرج میشود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای تاسیس ۲۰۰ هزار خوابگاه متأهلی قراردادی با وزارت راه و شهرسازی منعقد شده که سهمیهی دانشگاه شهید بهشتی حدود ۴ هزار خوابگاه است، تصریح کرد: دانشگاه باید امکانات زیربنایی از جمله زمین را به وزیر علوم گزارش دهد تا با معرفی به وزارت راه و شهرسازی این خوابگاهها ساخته شود.
وی افزود: اگر سازمان برنامه و بودجه، قانون را اجرا کند، در هیچ دانشگاهی مشکلی پیش نمیآید. برای مثال بودجهی صندوق رفاه دانشجویان ۴۵ هزار میلیارد تومان است در حالی که بودجهی کل وزارت علوم ۴۲ هزار میلیارد تومان است. تا به امروز، برای تفهیم این تناقض حتی یک جلسه هم برگزار نشده، اما اما درصددیم که حداقل برای سال آینده وضعیت روشن شود.