به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهرام غفاری در این باره اظهار کرد: در حال حاضر تنها مطالبات معوق داروخانههای سرپایی و مستقل، مربوط به مهرماه و حدود یک هزار و ۱۰۰ تا یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که پرداخت میشود.
وی از تامین اجتماعی به عنوان یکی از شرکای قدیمی داروخانهها یاد کرد و افزود: عمده درآمد داروخانهها از محل تامین اجتماعی است و نگرانی داروخانهها از پرداخت مطالبات تامین اجتماعی نیز بهجاست.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در یکی دو بند از تفاهمنامه ۴۲ بندی طرح دارویار، قرار بود اتفاقاتی رخ دهد که این نگرانی برطرف شود. یکی از بندها، این بود که سازمان برنامه و بودجه، منابعی را برای پرداخت معوقات در اختیار بیمهها قرار دهد که اگر آن منابع، پرداخت میشد دیگر جای نگرانی نبود.
غفاری با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی هیچ قصدی برای عدم پرداخت مطالبات داروخانهها ندارد و تمام تلاش ما پرداخت بهموقع مطالبات است، گفت:، اما زمانی که جریان نقدینگی به هر دلیلی، دچار مشکل شود، سازمان تامین اجتماعی نیز دچار مشکل میشود. داروخانهها بابت پرداخت مطالباتشان نگرانی نداشته باشند. اگر سازمانهای مختلف در طرح دارویار به تعهدات خود عمل کنند، تامین اجتماعی مطالبات را بهموقع پرداخت میکند.
غفاری ادامه داد: پرداخت مطالبات داروخانهها از محل تامین اجتماعی و طرح دارویار انجام میشود و تفکیکی بین پرداختی این دو وجود ندارد. قبلا ماهانه حدود ۷۰۰ میلیارد و در حال حاضر حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت میکنیم.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت و تامین اجتماعی توافق کردند که با محوریت بانک رفاه، اوراقی را برای پرداخت مطالبات مراکز درمانی فراهم کنند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به صورت پایلوت برای این طرح در نظر گرفته شد و بانک رفاه پذیرفته که با همکاری سازمان تامین اجتماعی، حدود ۵۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای پرداخت مطالبات پنج ماه، به حساب دانشگاههای علوم پزشکی واریز کند تا مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی تا اردیبهشت ماه امسال تسویه شود.