آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۰۲۰
در نشست بررسی عملکرد یکساله صداوسیما

سعیدی: برخورد صدا و سیما با ماجرای بنزین از نمونه‌های موفق بود / میرفتاح: صدا و سیما آدم را خسته می کند

نشست بررسی عملکرد یک ساله رئیس سازمان صدا و سیما با حضور صاحبنظران این حوزه و از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست بررسی عملکرد یکساله رئیس سازمان صدا و سیما با حضور نعمت‌الله سعیدی، نویسنده و پژوهشگر و علی میرفتاح، سردبیر سابق روزنامه اعتماد در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
نعمت‌الله سعیدی، نویسنده و پژوهشگر در این نشست با بیان اینکه صدا و سیما ذاتا ضد دین نیست، گفت: نمونه‌های بسیار موفق زیادی همچون سربداران، روزی روزگاری، مختارنامه و پایتخت داریم که کاملا تلقی ضددین بودن صدا و سیما را نفی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه ما شعار سیاست ما عین دیانت ماست سر می‌دهیم، ولی وقتی به معاونت سیاسی سیما می‌رسد نقطه آخرش است، تصریح کرد: معاونت سیاسی صدا و سیما یک حق وتو و قدرت خاصی در رسانه ملی دارد

سعیدی با تاکید بر اینکه تکلیف سکولاریته در معاونت سیاسی صدا و سیما باید مشخص شود، اضافه کرد: داشتن کارگردان و بازیگر بچه مسلمان و مدیر حزب اللهی لازم است، ولی کافی نیست، باید به نقطه‌ای برسیم که تئوری‌ها حکومت کنند.

وی بیان کرد: سریال روزی روزگاری را می‌شود دو سه سال یک بار در کمال لذت تماشا کرد، یک اثر خوب را می‌توان چندین بار دید.

سعیدی اضافه کرد: ۹۰ درصد آثار صدا وسیما که در خصوص قضایای اخیر و حجاب تولید شده، ضد حجاب، ارزش‌ها و آموزه‌های دینی است.

علی میرفتاح، سردبیر سابق روزنامه اعتماد نیز گفت: یکی از دلایل اصلی که باعث شد نقشه‌های مجاهدین و منافقین عملیاتی نشود، مناظره‌ها و تربیون‌های آزاد صدا و سیما در اوایل انقلاب بود.

وی با بیان اینکه آزادی از جنس گفتگو، «عالی» و «بهترین چیز» است، اظهار کرد: وقتی شبهه‌ای به وحی ایجاد می‌شود آیا این وظیفه BBC است که برنامه بگذارد؟ گور پدر BBC، مگر او دلش برای ما و آخرت ما سوخته؟ چرا تلویزیون ما نباید مناظره بگذارد؟

میرفتاح با طرح این سوال که چرا نباید موضوعات و شبهات دینی و سیاسی در صدا و سیما مطرح شود؟ اظهار کرد: تا مختارنامه را از چشم ننداختیم، ضایع نکردیم، زیر دست و پا ننداختیم و تبدیل به جک و لطیفه نکردیم تا مبتذلش نکردیم دست از سرش برنداشتیم.

وی اضافه کرد: امروز خنده دار شده و همه می‌گویند کاش فلانی یک حرفی بزند تا نشود مختارنامه را پخش کرد، ظاهرا به آرزوی شان هم رسیدند!

وی با بیان اینکه ماهیت صدا و سیما را نه مدیران این رسانه شناختند و نه مسئولان اظهار کرد: رسانه‌ای که متناسب با انقلاب اسلامی باشد و بتواند پیام انقلاب را به مردم جهان که پیشکش، به مردم خودمان منتقل کند نداشته نداریم و نیست.

وی با طرح این سوال که چند برنامه تلویزیونی برای معرفی مجاهدین خلق و منافقین به نسل جوان داشته‌ایم؟ افزود: چه تعداد مستند درباره قاجار که هیچ درباره حکومت پهلوی داشته ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار