آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۷۷۹
بلومبرگ:

چین احتمالا تامین‌کننده اصلی سوخت دیزل اروپا می‌شود

خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرد که چین ممکن است به تامین کننده اصلی سوخت دیزل اروپا تبدیل شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری مستقل بلومبرگ مستقر در نیویورک آمریکا اعلام کرد که چین ممکن است به دلیل محدودیت‌های اعمال شده توسط کشور‌های غربی برای واردات سوخت از روسیه، به تامین کننده اصلی سوخت دیزل اروپا تبدیل شود.

این خبرگزاری تصریح کرد که چین در ماه‌های اخیر صادرات گازوئیل را افزایش داده و بخشی از آن به کشور‌های اروپایی ارسال می‌شود.

این منبع به نقل از برخی کارشناسان گفت: صادرات گازوئیل از چین در نیمه اول سال جاری می‌تواند بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار بشکه در روز باشد.

داده‌های شرکت تحلیل و مطالعات Vortexa نشان می‌دهد که کشور‌های اتحادیه اروپا در سال گذشته حدود ۲۲۰ میلیون بشکه سوخت دیزل از روسیه خریداری کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار