کد خبر:۱۰۶۶۴۵۰
معاون پژوهشی وزیر علوم خبر داد

انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در حوزه صنعت

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاطمه فرخی؛ معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

پیمان صالحی در این خصوص اظهار داشت: در سال‌های اخیر مستندسازی، اطلاع‌رسانی و ترویج تجارب موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور جزء برنامه‌های مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و اجرای این کار میتواند موجب فرهنگ سازی و الگوبرداری شود. دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور باید بر اساس شرایط و امکانات خود ارزیابی‌های دقیقی انجام داده و سپس با به‌کارگیری این تجارب نسبت به بهبود و گسترش تعاملات خود با جامعه و صنعت بپردازند.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در راستای تعامل با جامعه و صنعت و برقراری ارتباط میان فعالیت‌های پژوهشی با نیاز‌ها و اولویت‌های کشور اقدامات مناسبی را آغاز کرده و برنامه‌ها و الگو‌های مفیدی در جهت توسعه قرارداد‌های ارتباط با صنعت، بهبود دوره‌های کارآموزی، افزایش اشتغال فارغ‌التحصیلان، توسعه دوره‌های مهارت‌افزایی، شناسایی و رفع مشکلات اساسی کشور، کمک به رفع چالش‌های ملی و موارد مشابه تعریف و اجرا کرده‌اند.

معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ نیز با مشارکت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور تعداد ۹۴ تجربه موفق معرفی شده است، خاطرنشان کرد: همچنین کتابی با عنوان تجارب و الگو‌های موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در توسعه همکاری با جامعه و صنعت از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است.

گفتنی است کتاب تجارب و الگو‌های موفق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در توسعه همکاری با جامعه و صنعت علاوه بر اینکه از طریق بخش کتاب‌ها و گزارش‌ها در سامانه ساجد قابل مشاهده و دانلود است، از طریق لینک زیر نیز قابل دسترسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار