کد خبر:۱۰۶۸۹۸۳
دهقانی فیروزآبادی:

۸ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال وجود دارد / تشویق و حمایت برای افزایش شرکت‌ها

معاون علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: الان ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد. توجه ویژه به شرکت‌های نوپا بسیار مهم‌تر است، زیرا نسبت به شرکت‌های قوی، نیاز به توجه بیشتری دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آئین تبادل تفاهم‌نامه همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری کوچک با موضوع تسهیل تضامین شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی با اشاره به دیدار رهبری با کارگزاران گفت: در دیدار کارگزاران نظام با رهبر، ایشان تاکید ویژه‌ای به اقتصاد دانش‌بنیان داشتند که نسبت به پارسال راهبردهای بیشتری داشت.

وی ادامه داد: پارسال بیشتر در توصیف و تایید مدل‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بود. امسال گفتمان رهبر راهبرد جدید و جدی تر داشت. ایشان یکی از ارکان تحول اقتصاد را مردمی کردن اقتصاد و اعتماد به بخش خصوصی اشاره کردند. اشاره ایشان در اولین مصداق مردمی کردن اقتصاد نیز شرکت‌های دانش‌بنیان بود.

معاون علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیانی که وارد بازار شدند گفت: ما شرکت‌هایی دانش‌بنیان داریم که پایدار هستند. یکی از چیزهایی که به شدت به آن نیاز داریم ایجاد بستر برای شرکت‌های دانش‌بنیان جدید است که آن را شرکت دانش‌بنیان نوپا می‌نامیم.

دهقانی با اشاره به تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: الان ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد. توجه ویژه به شرکت‌های نوپا بسیار مهم‌تر است زیرا نسبت به شرکت‌های قوی، نیاز به توجه بیشتری دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با اشاره به تمرکز معاونت بر افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: یکی از کارهای ما افزایش جدی تعداد شرکت‌ها و تشویق فناوران و فارغ‌التحصیلان و اساتید دانشگاهی به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان است.

دهقانی فیروزآبادی با انتقاد از عملکرد سیستم بانکی در شناسایی نکردن دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان ویژگی‌ای دارند که توسط سیستم بانکی درک نمی‌شود و آن هم دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان است که بسیار ارزشمندتر از دارایی‌های مشهود است.

وی گفت: ما نظام‌ جدی برای ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود نداریم و شرکت‌ها در کارزار دریافت ضمانت‌نامه، نمی‌توانند ارزش واقعی خود را به بانک‌ها ثابت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار