آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۵۵۹۱
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران

تامین زیرساخت مهمترین مطالبه در مناطق تقاضامحور توسعه صنایع است

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه تامین زیرساخت مهمترین مطالبه در مناطق تقاضامحور توسعه صنایع است، گفت: در سال گذشته قریب به ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه زیرساخت در کشور تامین شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی رسولیان، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست هم اندیشی بررسی مشکلات شهرک‌های صنعتی ساوه اظهار کرد: دولت ۹ درصد منابع مورد نیاز تامین زیرساخت‌ها را در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی قرار می‌دهد و مابقی توسط شرکت شهرک‌ها تامین می‌شود.

رسولیان با بیان اینکه اینکه تامین زیرساخت مهمترین مطالبه در مناطق تقاضامحور توسعه صنایع است، اظهار کرد: در سال گذشته ۵۳۰ میلیارد تومان برای تامین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی استان مرکزی هزینه شده که رشد ۸۰ درصدی نسبت به مدت مشابه داشته است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه هزینه تامین زیرساخت‌ها به شدت افزایش پیدا کرده است، گفت: در سال گذشته قریب به ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه زیرساخت در کشور تامین شده در حالی که این میزان در پایان سال ۱۳۹۹ حدود ۳۷۰۰ میلیارد تومان بوده و رشد قابل توجهی تا حدود سه برابر صورت گرفته است.

محمد سبزی، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ساوه قطب صنعت کشور است، گفت: تامین مسکن راهکار اصلی برای تامین نیروی کار در بزرگترین شهر صنعتی کشور است.

سبزی گفت: کمبود نیروی کار مهمترین چالش پیش روی شهرستان ساوه و قطب صنعت کشور است و توسعه صنایع موجب شده تا نرخ بیکاری در این منطقه منفی شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ساوه بیشترین اراضی ملی را در کشور دارد و اگر این اراضی به صورت رایگان برای ساخت مسکن در اختیار صاحبان صنایع قرار گیرد، کارفرمایان حاضرند از طریق سرمایه گذاری و مشارکت کارگران البته منوط به اعطای تسهیلات از سوی دولت برای کارگران مسکن مورد نیاز را احداث کنند.

وی ادامه داد: موضوع مسکن از سوی مجلس در قالب طرح جهش تولید مسکن مشخص شده و وقتی صاحبان صنایع آمادگی برای احداث مسکن جامعه کارگری دارند تعلل وزارت راه و شهرسازی برای واگذاری زمین توجیهی ندارد. حدود یک سال است که این مطالبه در فاز اجرایی قرار نمی‌گیرد.

وی در خصوص مواجهه ساوه و زرندیه با تنش آبی گفت: برای تامین آب مورد صنایع باید از پساب تولیدی صنایع برای استفاده کرد. ظرفیت تولید پساب در تصفیه خانه ساوه حدود ۸۰۰ لیتر بر ثانیه است و با توجه به تنش آبی بهره‌مندی از پساب یک نیاز اساسی است.

حجت‌الاسلام سبزی افزود: سد الغدیر در شرایط فعلی با حدود ۳۵ میلیون متر مکعب آب قابل توزیع در وضعیت نامطلوبی از نظر ذخیره منابع آبی قرار دارد و حتی برای مصارف شرب با مشکل مواجه خواهیم شد که لازم است از پساب برای مصرف صنایع و درختان غیرمثمر استفاده کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار